Luna SE VENČALA, A Kija sada PROGOVORILA O SVOJOJ SVADBI, pokazala dečka, a onda otkrila da li staje na LUDI KAMEN!

Autor:

Zabava

16.05.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar otkrila da li staje na ludi kamen.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kija Kockar

Pevačica Kristina Kija Kockar već duže vreme je u žiži javnost, a dešavanja iz njenog privatnog života uvek su svima bila i te kako zanimljiva.

Nakon objavljene fotografije sa dečkom, Kija je otkrila šta je to bilo presudno, te je zajednička fotka završila na njenom Instagram nalogu, s obzirom na to da znamo da se ona po tom pitanju do sada nije oglašavala.

- Od juče sam počela drugačije da gledam na svet. Fotografiju jesam okačila, nisam razmišljala, niti planirala kako mnogi misli. Bila sam jako emotivna, zato mi danas i nije dobro - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen/instagram.com/kijakockar
Kija Kockar i Miloš Dimtrijević

- Ali ja svakako ostajem pri tome da svoj privatni život zadržavam za sebe. Vidim da su svi prepoznali ko je on, ali o detaljima ne želim da govorim - ističe Kija.

Takođe je prokomentarisala i venčanje Lune Đogani, ali je i priznala da li ona planira da uskoro ponovo stane na ludi kamen.

- Ne, ne uskoro. Ne udajem se još uvek. Ni ne moram uopšte da se udam. Probala sam jednom i ne moram više nikada. Mislim da jedan papir ništa ne znači. Ali jedva čekam da postanem mama - priznala je Kockareva za deToxic.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

16.05.2021 14:41

Želim im da budu udate i srećne.