(VIDEO) POZNATI TIKTOKER PREŠAO SVAKU GRANICU: Pokušao da se IŽIVLJAVA NAD ŽIVOTINJAMA, PA JE USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

16.05.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker prešao granicu iživljavanja!

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Tiktoker se iživljavao nad životinjama!

Tik toker Zoran Jovanović popularnost na ovoj društvenoj mreži stiče na veoma ružan način, ponižavanjem ljudi, kršenjem zakona i bahaćenjem.

Zoran je nedavno omalovažavao radnike gradske čistoće kada im je otimao metlu i đubrovnik, zatim je objavljen je snimak na kome se Zoran zatrčava, uleće u radnju kako bi skočio na krevet. Nakon što ga je slomio, na snimku se vidi da razgovara sa radnicima, a sada je otišao korak dalje i zgranuo javnost svojim bahatim ponašanjem.

Naime, na društvenim mrežama je isplivao brutalan snimak tiktokera koji je otišao u zoo vrt, sa namerom da maltretira životinje. Nije se libio da uleti u pregrađeni deo sa žirafama u nadi da će skakati po njima i jahati ih. Sirota životinja nasmrt preplašena počela je da beži od njega kad je uleteo kao furija, a čuvar zoo vrta je viknuo na njega, te je nasilno prekinuto snimanje, a dalji ishod nije poznat.

Izazvao je gnev i bes na društvenim  mrežama, te su pratioci osuli drvlje i kamenje po njemu, kome nije dovoljno što se iživljava nad ljudima već je počeo i nad nevinim životinjama.

- Super brate hajde tebe da zatvorimo i pustimo ljude da te zajebavaju - glasio je jedan od komentara na Twitteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading