(FOTO) PREOTELA DEČKA DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: Kija bivšeg Zvezdinog fudbalera opseda već dve godine, napokon se dokopala Čavinog sina!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine je Kija jurila ovog fudbalera.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/kijakockar
Kija ga je jurila dve godine...

Pevačica Kija Kockar, koja je pobedila u rijaliti programu "Zadruga 1", od razvoda sa Slobom Radanovićem nije se pojavljivala javno sa dečkom.

Međutim, danas je sve šokirala slikom na Instagramu, na kojoj ljubi bivšu zvezdu fudbalskog kluba "Crvena Zvezda", Miloša Čavu Dimitrijevića. Iako su jako zaljubljeni na slici, pa deluju kao novopečeni par, malo ko zna da je Kija njega jurila dve godine.

Naime, oni su se upoznali kada je Miloš ostavio svoju bivšu devojku, voditeljku Dušicu Jakovljević, 2019. godine. Par o kome bruji cela Srbija, sreo se tog leta u Turskoj, a kako je tada preneo "Telegraf" između njih su odmah sevnule varnice.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Bio je u vezi sa voditeljkom, Dušicom Jakovljević...

- Otišli su na večeru u čuveni restoran u Istanbulu, koji posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Iste večeri su se smuvali – rekao je izvor "Telegrafa", pa dodao:

- Otad se ne odvajaju. Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Tada se oglasila i Kija i otrkila šta misli o popularnom fudbaleru:

- Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot.

Sada izgleda da je napokon uspela da ga, posle dve godine, dovede u svoje naručje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading