IMALA SAM NESNOSNE BOLOVE! Zorana Pavić progovorila o agoniji kroz koju je prošla!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Pavić otvorila je dušu i progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila, a koji su je, kako kaže, prikovali za krevet.

Foto: youtube.com/printscreen
Zorana progovorila o bolesti

Pevačica Zorana Pavić progovorila je o virusu sa kojim se izborila, ali i do detalja opisala kako je tekla njena borba za ozdravljenje.

-Koronu sam imala, a da to nisam ni znala. Pre odlaska na Kosovo drugog decembra gde sam održala koncert, nedelju dana sam bila u krevetu. Mislila sam da je samo reč o tome da mi je pao imunitet upravo zbog eksperimenata i strogih dijeta. Nisam izgubila ni čulo mirisa, ni čulo ukusa, niti sam imala temperaturu. Postojali su samo nesnosni bolovi u kostima i mišićima - počela je Zorana priču, pa nastavila: 

-Organizam me je prikovao za krevet. Najbliži prijatelji su mi dostavljali razne vitamine i antibiotike. Zaista sam smatrala da je reč samo o padu imuniteta. Nakon što sam otišla kod doktora shvatila sam da imam 53 antitela, kažu da je korona protutnjala kroz mene – rekla je Zorana za Zdrav život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading