MISTERIJA SKRIVANA GODINAMA OD JAVNOSTI: Lepa Lukić je bila miljenica ŽESTOKIH MOMAKA, OTKRIVENO SVE!

Autor: Republika

Zabava

15.05.2021

09:14

Otkriveno konačno sve ono što je zanimalo mnoge!

youtube.com
Lepa Lukić miljenica žestokih momaka!

Nakon što su u javnost isplivale njene stare fotografije, pevačica Lepa Lukić je otvorila dušu i u "Premijeri" otkrila nepoznate detalje iz svoje duge i višedecenijske karijere.

Pevačica je govorila o tome kako se ona čuva od opakog korona virusa, kao i da li i kako poštuje mere, pa potom govorila o svojoj muzici i nastupima.

- Sve poštujem, slušam lekare, nosim masku, ne čuvam se ništa posebno, imam dobar imunitet. Čuvam se, ali ne ništa posebno. Ja sama idem u prodavnicu, u apoteku, idem da radim nokte. Sve ja to sama - rekla je pevačica.

Lepa Lukić je potom otkrila da li je tokom svoje karijere pevala opasnim momcima.

- Kad su me zvali, pevala sam, ali ne mogu da se setim kome sam sve pevala. Doktorima uglavnom. Nikad mi nije život bio stavljen pod znak pitanja, bila sam miljenica svih žestokih momaka - rekla je.

Komentari (1)

Loading
Bobi

16.05.2021 02:39

Novine, pod nazivom Vecernje Novosti, citam vise od 60 god. Medjutim, nekada se imalo sto-sta i procitati, a danas: Sradanja, "Voditeljke", "glumice" tracevi, poentiranje kriminogenih i mnogo toga sto NIJE za Zdravo ljudsko bice. Blic sam odbacio zbog ciganluka i prosnje i ko normalan da im nesto doplati da bi procitao NISTA, ali kao ceo tekst. Ko smo mi danas i sta kao ljudi nosimo u glavama, kada sve sto je NEPRIMERENO, stavljamo kao glavne naslove. Ja vise nemam pare za kupovinu necega-nicega ili da ne kazem ono trece. Sve u svemu, kako Blic, tako i Vecernje novine-list, kao i Exspres politika, bili su cenjeni listovi, i tiraz im je bio uvek rasprodat. Ali ko sta radi,- sebi radi, a bez svasta se uvek moze a i cuva zivce....