ANĐELA VEŠTICA PREVARILA NACIJU! Jelena Krunić otkrila sve starletine laži, zbog ovoga bi mogla da završi u zatvoru!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Anđela Veštica izjavila je da je od zarade putem sajta OnlyFans zaradila novac od koga je kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, a pored toga putem društvenih mreža zarađuje oko 50.000 evra. Ipak, zaboravila i da kaže da na ovu zaradu ne plaća porez državi.

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official
Nekad su bile drugarice

Startleta i bivša porno glumica Anđela Veštica nedavno je gostujući u Ami G šou izjavila kako joj zarada cveta, te da je kupila stan od 300.000 evra, a da na mesečnom nivou zarađuje oko 50.000 evra od objavljivanja svojih eksplicitnih fotografija i snimaka putem sajta "Only Fans".

 

Kako piše Objektiv, kontakturali su poreskog stručnjaka Milana Trbojevića koji im je objasnio kako se vrši oporezivanje u ovim slučajevima:

-Isplata sa sajta "Only Fans" uplaćuju se na devizni račun, a banke su dužne da šalju izveštaje Poreskoj upravi. Isto je i sa ostalim sajtovima. Postoji kalkulator oporezivanja, koji kaže da su primanja manja od 768.000 dinara godišnje neoporeziva. - kaže za pomenuti mediji.

Kako piše Objektiv, na osnovu ovih saznanja, sračunali su da Anđela Veštica na iznos od 600.000 evra, koji prihoduje na godišnjem nivou, dužna je da plati porez od oko 80.000 evra. 

Da Veštica ne plaća porez tvrdi i njena koleginica Jelena Krunić, koja takođe objavljuje snimke na sajtu "Only Fans":

- Imamo istog advokataa, koga Nađela nije čak ni platila. Njoj je Poreska kucama na vrata, a kako će se ona nositi sa tim, iskreno, ne zanima me. U emisiji Ognjen Amidžića izjavila je da je kupila stan, a nije. Znam da je možda dala trećinu novca, ali pošto joj je Poreska došla na vrata, molila je, kako sam čula, da joj se vrati novac od rate za stan kako bi platila porez, međutim, nije to bilo moguće pa je upala u probleme, tako da je to što je rekla u emisji jedna ogromna laž. Međutim, to me ne čudi jer su je u osnovoj školi zvali "Anđela istina" - kaže Jelena Krunić za "Objektiv, pa dodaje:

- Ne posmatram je kao konkurenciju, za razliku od nje, koja mene konstantno uhodi i raspituje se o meni kod novinara. Smatram da je devojka odavno spremna za lečenje i ovim putem je najlepše molim da me izuzme iz svog života, re dase pogleda u ogledalo - kaže Jelena. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading