MARKO NEĆE DA MU ĆERKA NOSI PREZIME ĐOGANI! Luna i Miljković se tajno venčavaju, otkrivamo sve detalje!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

14.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući roditelji u zadnji čas rešili da potpišu papire da ne bi morali da se maltretiraju po sudu oko dokazivanja očinstva. Zbog gužve su jedva uspeli pre podođaja da zakažu termine u crkvi i opštini.

Foto: instagram/ luna_djogani
Spremni da izgovore sudbonosno "DA"

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković rešili su da stanu na ludi kamen, pa će se ovog vikenda venčati u tajnosti. Kako Srpski telegraf saznaje, budući roditelji dogovorili su se da izgovore sudbonosno "da" pre nego što beba dođe na svet da bi izbegli sve peripetije koje bi bile neminovne da se dete rodi u vanbračnoj zajednici.

Oni su se dogovorili da će papire potpisati u prisustvu kumova, bez velike gužve, a njihove porodice obaveštene su o svakom detalju koji je vezan za crkveno i građansko venčanje, koje je planirano da se održi u dva različita dana.

- Luna je skoro ušla u deveti mesec, a o venčanju je s Markom prvi put pričala pre dva meseca. Njemu je bila želja da dete nosi njegovo prezime, pa je zato pitao Lunu da li bi bila za to da se uzmu pre neko što se ona porodi. Objasnio joj je da je to pametna ideja da se kasnije ne bi maltretirali po sudu oko dokazivanja očinstva. Međutim, dočekali su deveti mesec njene trudnoće jer zbog velike gužve nisu uspeli na vreme da obezbede termin za venčanje - priča za naš list izvor blizak paru, te naglašava da budući roditelji ekskluzivne snimke s venčanja planiraju da objave na svom Jutjub kanalu.

Marko: Ne bih ništa da otkrivam što se venčanja tiče, saznaćete sve uskoro

- Marko se s Lunom dogovorio da nikome ne otkrivaju baš sve detalje venčanja jer hoće to da objave kad oni to budu želeli na svom Jutjub kanalu. Hteli su da njihovi fanovi baš tu prvi vide sve detalje jer će imati čoveka koji će kamerom da snima tokom oba venčanja. Odavno im smeta pojavljivanje u medijima, posvetili su se sebi i ne daju nikakve izjave i intervjue. Marko je imao mnogo posla i oko stana koji su nedavno pazarili na Bežanijskoj kosi, pa je non-stop imao obaveze oko sređivanja. U pitanju je bila novogradnja i polako završavaju sređivanje sobe za bebu, stiže novi nameštaj, a uložili su dosta novca i u ugradnju kamina.

Ovim povodom stupili smo u kontakt s Miljkovićem, ali on nije želeo da detaljiše oko venčanja jer želi da sve prođe bez medijske pompe.

Gagi: Ovo je za mene velika radost! Samo hoću da su mi deca srećna

- Ne bih ništa da otkrivam što se venčanja tiče. Saznaćete sve uskoro. Telefoni ne prestaju da nam zvone, ne stižem ni da se javljam na telefon. Kad budemo želeli o svemu da govorimo, bićete obavešteni - rekao je kratko Marko, čuvajući ekskluzivu za Jutjub kanal, dok Lunin otac Gagi Đogani nije krio uzbuđenje jer mu se naslednica udaje:

- Želja mi je da mi deca budu srećna, tako da ovo može da bude samo čista radost za mene! Luna i Marko su mi rekli da ne smem ništa da pričam, tako da vas molim za razumevanje. Rekli su mi i da ne smem da kažem ni ko su kumovi, prepuštam njima da otkriju sve detalje.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/AmiG Show

Marko Luni zabranio da joj Savo bude kum

 

Nakon što se pročulo da će Luni na venčanju kum biti prijatelj Savo Perović, on se tim povodom oglasio, pa je za Srpski telegraf demantovao ove glasine.

- Nikome ja ne kumujem - rekao je Savo kroz smeh, a onda se uozbiljio:

- Trenutno nisam u Srbiji i još ne znam kada se vraćam. U Crnoj Gori sam, odmaram se, a što se Luninog venčanja tiče, želim im sve najbolje, kao i uvek!

Inače, Miljković je, navodno, bio protiv toga da Perović kumuje na njihovom venčanju jer s njim već duže vreme nije u dobrim odnosima, što je Đoganijeva pristala da ispoštuje. Kako dalje saznajemo, Marko je za kuma pozvao prijatelja koji živi u inostranstvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milos

15.05.2021 00:53

Kakvo vencanje u crkvi? Luna je muslimanka.

Stanko

15.05.2021 10:31

A DNK? Bez DNK ne priznajem dete.

Vladica

15.05.2021 21:32

@Stanko - Marko DNK traži DNK.