OTKRIVENO KO SE SVE BAVI PROSTITUCIJOM NA ESTRADI! Simonida Milojković razotkrila tajnu koja je sve šokirala!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka i spisateljica Simonida Milojković progovorila je na temu prostutucije u javnom životu, te je otkrila jednu, takoreći, javnu tajnu.

Foto: youtube.com

Simonida Milojković progovorila o prostituciji na estradi

Ko su zapravo elitne prostituke u Srbiji, kao i da li se iza prostitutki kriju i mnoge poznate ličnosti, otkrila je novinarka i spisateljica Simonida Milojković.

- Prostitucije kod nas ima u mnogim branšama, uglavnom su to žene koje se pojavljuju na televiziji. Neke naše voditeljke, glumice i pevačice se zaista time bave. Mislim da one to rade zbog položaja, napredovanje preko kreveta u poslu i to je prostitucija. To je kod nas prestalo da bude sramota, vidim i po rijaliti programima da devojke tamo više nije sramota. Kad hoće da se uvrede međusobnom nazovu se jeftinušom. Sad nije sramota što naplaćuješ seks, nego što ti je niska cena. Postoje neke naše pevačice koje dobiju po nekoliko hiljada evra za vikend. Baš ima nekoliko izuzetno poznatih pevačica koje se time bave i ja znam ko su one. One ne mogu da pričaju o tome javno jer možda imaju porodicu i decu - rekla je Simonida u "Pulsu Srbije".

Spisateljica se dodatkla i toga šta zapravo predstavlja pojam "elitne prostitutke", kao i kakav je njen stav o legalizaciji prostitucije:

- Dugo istražujem ovu temu, pogotovo zbog romana Grabljivica. Davno sam posećivala ilegalne javne kuće gde sam se lično uverila da postoji mnogo nasilja. Ja ne volim reč elitna prostitucija jer to populariše jedno nemoralno i sramno zanimanje. Ne mora da znači da su klijenti elitni, bogatstvo i ugled ne ide zajedno. Retkost je prava da neko zaradi velike pare na pošten način. Razlika između elitne prostitutke i ulične je što elitna zarađuje više. Nisam nipošto za legalizaciju prostitucije, jer su prostitutke u zemljama gde je to legalizovano podjednako nesrećne kao i prostitutke kod nas. One su sve navučene na drogu, uglavnom kreću sa kokainom pa onda posle daj šta daš. One propadaju sa godinama, a samim tim i njihova cena - zaključila je Simonida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SLAVIŠA

15.05.2021 08:32

Pa ko se bavi prostituciom ? U naslovu piše otkriveno ko se bavi prostituciom pa dajte imena ljudi ako ste već takav naslov stavili ovo što piše znaju i ptice.