TAJNA ŽURKA U VILI OD DVA MILIONA Haris i Melina Džinović upravo slave useljenje, OKUPILI PRIJATELJE da im pokažu LUKSUZNI DOM!

Autor:

Zabava

13.05.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris i Melina slave useljenje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Haris i Melina

Tri godine nakon što su kupili plac i počeli gradnju vile, koju su studiozno opremali, Melina i Haris Džinović uselili su se u vilu pre nekoliko dana.

Oni su odlučili da večeras ovo luksuzno zdanje predstave prijateljima uz večeru povodom Bajrama, a koja će biti i svojevrsna žurka za najuži krug ljudi, među kojima je gomila poznatih. Kako nisu želeli da prave veliko slavlje zbog pandemije, pozvani su samo odabrani dok je za ostale ovo okupljanje pod velom tajnosti.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

Oni će, kako saznajemo, svakako širem krugu ljudi pokazati svoj novi dom kada se situacija sa koronom smiri. Da je sve spremno za zabavu uverili smo se na licu mesta, gde se tokom čitavog dana sređivalo kako bi goste još pre ulaska oduševilo zdanje na kojem je radilo nekoliko timova arhitekti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milena Džinović

Ispred kuće više nema bagera, gomila peska, mešalica i ostalog građevinskog materijala. Radnici su ubzrano radili na unošenju cvetnih aranžmana, keteringa i detalja koji će oplemeniti enterijer. Nekoliko garaža u kojima bi trebalo da budu parkirani automobili kreatorke i pevača poslužile su za ostavu najpotrebnijih detalja za večerašnji prijem - prenosi Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading