(FOTO) ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA SRBIJU: Za sat vremena prostituisanja uzimam od 500 do 1.500 evra!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.05.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila je koliko i kako zarađuju prostitutke!

RepublikaFoto: youtube.com
Elektra je šokirala javnost priznanjem da je prostitutka

Na domaćoj sceni malo ko priznaje da se bavi prostitucijom, o ovome je u emisiji "Puls Srbije" govorila transrodna pevačica Elektra Elit.

Ona je progovorila o najvećem problemu za ljude koji se bave prostitucijom:

- Najveći problem je što ne postoji zakon za osobe koje se bave ovim poslom. A i kod nas na Balkanu generalno je problem što su te žene etiketirane od strane javnosti. Međutim, kada se izglasa zakon i kada one dobiju osiguranje i budu zaštićene, to će ići na obostranu korist i države, a i osoba koje se bave ovim poslom.

RepublikaFoto: printscreen/pulssrbije
Elektra je otkrila da je koliko zarađuje...

Osvrnula se i na razganičenje između prostitutki i starleta, pa je otkrila da je granica između te dve, uslovno rečeno, profesije tanka:

- Država zna ko je već prostitutka, sve su bile hapšene. A osuda javnosti je jedan od glavnih problema u našem društvu.

Kako kaže pevačica, za svoje usluge u Švajcarskoj, obzirom da se deklariše kao prostitutka, a rad joj je zabranjen, ima redovnu platu, a uzima od 700 do 1.000 evra za sat, dok u Beogradu cena usluga se kreće od 500 do 1.500 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrila je i da je tanka granica između prostitutki i starleta...

Ona je navela da je prostitucija je jako vezana sa drogom i makroima, a šokirala je i izjavom da nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke.

- Nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke, nijedna od njih nije bolji čovek nego što sam ja niti sam ja bolje od njih - zaključila je Elektra dodavši i da su joj draži ljudi koji uzimaju kredit da bi spavali sa njom, nego bogataši koje ponekad jedva obradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading