Ispovest Maje Nikolić o druženju s porodicom predsednika SRJ: Sloba je slao privatnog vozača po mene!

Autor:

Zabava

12.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o druženju sa porodicom Slobodana Miloševića.

Slobodan Milošević i Maja Nikolić

Maja Nikolić bila je devedesetih godina najpopularnija mlada pevačica pop muzike i jedna od najtraženijih širom zemlje i regiona kada su nastupi u pitanju. Za Srpski telegraf otkrila je da ju je serija o životu Slobodana Miloševića "Porodica" veoma razočarala, te tvrdi da nekadašnji predsednik SRJ nije bio ni nalik onome iz serije.

Naime, kako Maja kaže, ona je sa svim članovima porodice Milošević, osim sa Marijom, predsednikovom ćerkom, bila u veoma bliskim odnosima, te da su oni bili tu za nju u svako doba dana i noći.

Miloševići su kao Karići, ali to niko neće da prikaže. Onaj ko je radio seriju ne voli niti poznaje Miloševiće

- Ja sam pevala pokojnom Slobodanu Miloševiću, poznavala sam ga lično. U stvari, sa svim članovima njegove porodice sam bila u dobrim odnosima, samo Mariju Milošević nisam poznavala. Sloba je voleo muziku, pevala sam mu izvorne pesme, tada je najviše uživao. Ja sam prva 2000. otvorila Arenu sa Mikijem Jevremovićem. Sloba je obožavao da se veseli, da lumpuje, umeo je to onako gospodski da uradi. Miloševići su bili normalni, topli i dobri ljudi i nisu zaslužili onakav linč kakav su doživeli - kaže Nikolićeva i otkriva da je uvek mogla da računa na predsednikovu pomoć, te da su on i njegovi najbliži bili za primer:

Foto: instagram.com/majanikolicmaja
Maja Nikolić

- Sloba je slao privatnog vozača po mene, vozili smo se zajedno na kampanje. Tada je samo zbijao šale i smejao se stalno. Stojim iza toga da on nikada nije psovao. Mogla sam u svako doma dana i noći da pozovem Slobodana, Miru ili njihovog sina Marka, nikad nisam imala problem da ih okrenem. Privatno smo bili dobri. Mira me je zvala na otvaranje JUL, prvi koncert u Sava centru. Pevala sam himnu. Nakon toga bio je koktel, Miloševići tada pevaju, smeju se. Oni su kao Karići, ali to niko neće da prikaže.

Pevačica se za naš list prisetila i kada je poslednji put bila u kontaktu sa predsednikovom porodicom, pa pomenula i Milorada Vučelića Vučelu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Milošević

- Dvehiljadite sam otišla u Ameriku i od tada skoro da nisam ni imala kontakt s njima. Morala sam da odem jer mi koji smo pevali kampanje predsedniku jedno vreme smo bili zabranjeni. Preko sam mogla da nastupam i zarađujem. Ne kajem se ni zbog čega. Iz tog vremena u najboljem pamćenju mi je ostao i Vučela. Njega baš volim, on je deo te ekipe. Veliki je gospodin. Vučela je obožavao dobru muziku, ali i da dobro pojede i da se onda veseli.

Nakon ovoga Maja je prokomentarisala seriju "Porodica", za koju nema reči hvale, te tvrdi da ju je ista baš razočarala.

- Ta serija je fejk i mnogo neistine je izrečeno u njoj. Poznajem ljude koji su se družili sa Marijom i oni kažu da ona iz serije nema veze s onom u realnom životu. Nije prikazana ona njegova topla strana jer ja znam kakav je on domaćin bio. Oni su u seriji pokazali samo psovke, tamna strana njihove muke. Serija je štura i nije realno prikazana, radio ju je neko ko ne voli i ne poznaje Miloševiće. Ne želim nikome da završi u Hagu. Smatram da Milošević nije kriv. Naše junake ne šaljemo u Hag. On nije zaslužio takvu sudbinu.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Nisam bila privilegovana na RTS zbog Slobe i Mire

* Da li si bila protežirana na RTS kao njihova prijateljica?

- Imala sam isti tretman. Sve sam sama plaćala. Preko 230 pesama. Moj nastup je u to vreme bio 8.000 maraka. Bila sam prva sa kampanjom bilbord.

 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja snimila seksi scene!

Maja Nikolić je uradila spot za novu pesmu, koju je snimila u duetu sa pevačem Neđom Tokićem. Pesma se zove "Bole ljubavi", a tekst je pisao njen rođeni brat Marko Nikolić.

- Neđa i ja nismo krivi spoj, mi smo iznenadan spoj. On me je pozvao i ja sam odmah pristala. Pesma vuče na "Jorgovane", pesmu je radio moj brat. Spot izlazi za petnaestak dana - rekla nam je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading