LJUBIN I ALEKSANDRIN LJUBAVNIK OSUĐEN NA 13 GODINA ROBIJE: Ostavila mu maloletnu ćerku da brine o njoj, on joj napravio dete!

Autor:

Zabava

12.05.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Čabarkapa, nekadašnji ljubavnik Ljube Pantović koji je tokom njenog boravka u rijalitiju "Farma" zaveo njenu, tada 16-ogodišnju ćerku Aleksandru kojoj je napravio i dete, osuđen je na 13 godina robije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
On im više neće smetati... Ljuba i Aleksandra

Čabarkapu je Viši sud u Beogradu osudio na 13 i po godina zbog dva ubistva u pokušaju i dve iznude u pokušaju.

Podsećanja radi, Aleksandar je javnosti postao poznat kada je 2013. godine bio u vezi sa Ljubom Pantović koja mu je da bi ušla u rijaliti program "Farma" poverila na čuvanje dve maloletne ćerke, Aleksandru i Goranu kojima je otac Karađorđe tada bio u zatvoru.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Maloletnoj joj napravio bebu... Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić

Međutim, Čabarkapa je zaveo tada maloletnu Aleksandru (16) koja mu je kasnije rodila i ćerku Magdalenu, a koju Aleksandar nikada nije priznao.

Inače, Čabarkapa je u braku sa izvesnom Klaudijom s kojom ima četvoro dece i kojoj su Aleksandra i on uporno tvrdili da devojčica koju ona nosi nije njegova.

RepublikaFoto: Youtube.com/Republika.rs
Dobijala batine od njega...Aleksandra i Aleksandar

 Nakon toga, Aleksandrin otac Karađorđe izašao je iz zatvora i preuzeo brigu o ćerkama i unuki, a žestoko se svđao i sa Čabarkapom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading