(FOTO) ČUVA USPOMENU NA NJEGA: Ana Nikolić se prisetila NAJVOLJENIJE OSOBE pa uputila POTRESNU poruku!

Autor:

Zabava

11.05.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oca nkada neće zaboraviti.

Foto: instagram.com/printscreen
Ana Nikolić nije zaboravila oca

Jedna od najpopularnijih pop pevačica Ana Nikolić rano je ostala bez oca, a sećanja na njega ne blede. Ona je često isticala koliko joj on zapravo nedostaje, a sada je i objavila uspomenu na njega.

Ana je na svojim društvenim mrežama postavila staru fotografiju sa ocem, a tom prilikom uputila je emotivnu poruku.

- 11.05.1998. Prolazi....lako je reci iz drugog lica.... Zasto ne prodje....? Da li ikada prodje... Oooo...to je samo san u kredencu jos zvekece porculan.... Ne...ti nisi otis'o jos si tu....- napisala je. 

O tome kako se pevačica osećala kada je doživela najveću životnu tragediju, svojevremeno je, pre tri godine, za "Premijeru" ispričala njena dugogodišnja prijateljica.

- Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenom sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste - otkrila je tada Ana Stojančićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading