MILETA KITIĆA NAPUŠTA SUPRUGA I ODLAZI U DOMINIKANU: SELI SE iz zajedničke VILE u Beogradu!

Autor:

Zabava

11.05.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica donela veliku odluku!

 

Foto: Instagram.com/martasavic
Seli se... Marta Savić

Pevačica i supruga Mileta Kitića, Marta Savić poslednjih godina često boravi u Dominikanskoj republici, a sada je rešila i da se potpuno preseli iz Srbije.

Pevačica je u dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem rešila da pazari nekretninu u mestu Punta Kana, a za koju je dala 300.000 evra, kako piše Kurir.

Foto: youtube.com/Mile Kitic
Mile Kitić sa suprugom Martom Savić

Porodica folkera često je boravila na ovom egzotičnom mestu, a Martu je početak pandemije zatekao upravo tamo. S obzirom da su granice bile zatvorene, pevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, a tada je krenula i sa potragom za nekretninom. Savićeva, zajedno sa ćerkom, tamo boravi više puta godišnje u najskupljim hotelima, a na ovaj korak odlučili su se kako bi uštedeli. 

Kako se navodi, Marta neće definitivno otići iz Srbije, a prema rečima sagovornika priče o tome da se ona i Mile razvode nisu tačne. Pevačica će posećivati prestonicu kako bi se videla sa prijateljima i porodicom, ali i kada joj to obaveze dozvole. Njoj prija što je mirno, tiho i bez gužve, a klima joj najviše odgovara. 

 

 

Navodno, stan koji je Marta pazarila pre nekoliko meseci ima oko 200 kvadrata, ogromno dvorište sa pogledom na more, a zgrada ima i bazen u svom kompleksu. Koštao je oko 300.000 evra, što je i povoljno u odnosu na cene nekretnina u Beogradu.

Inače, estradni par vlasnik je vile u Beogradu koja iznosi oko 550.000 evra, a osim skupocenog nameštaja, poseduju i bazen, bilijar sobu, malu teretanu, ogroman garderober i nekoliko kupatila. Pevačica je izjavila kako je kuću uredila po svom ukusu i da svako od njih ima svoj sprat, a pored bazena napolju, postoji i bazen unutar vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lesa

11.05.2021 22:12

NESRECNICA