BRAT MUZIČKE LEGENDE OGORČEN: Bjela mi se ne javlja, tako da me film o Tomi ne zanima!

Autor:

Zabava

10.05.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo se čuli nakon našeg razgovora, a ne znam da li ću biti živ do premijere, poručio je Zdravković.

RepublikaFoto: instagram.com/draganbjeloglic
Novica ovo neče oprostiti Bjeli...

Pevač Novica Zdravković, brat muzičke legende Tome Zdravkovića, o kome je Dragan Bjelogrlić snimio film i seriju "Toma", otkriva kako se Bjela poneo prema njemu.

Naime, on kaže da se s proslavljenim glumcem i producentom sastajao da bi mu ispričao nepoznate detalje iz života njegovog slavnog brata, ali da je on kasnije prestao da mu se javlja.

Novica: Lepa je jedina živa od tih poslednjih mohikanaca, ona je Tomu najbolje znala

- Nakon mog razgovora s Bjelom više se nismo čuli i onda me više i ne zanima - rekao je Zdravković za Skandal, a na pitanje da li očekuje da ga Bjelogrlić pozove na premijeru filma, koji je nedavno završen kadrovima snimljenim u Americi, dodao je:

- Ne znam da li ću biti živ do premijere... Ali ništa strašno, to je sve život.

Pevač koji kaže da je teško bolestan očito je Bjelogrliću poslužio da bi o muzičkoj legendi saznao stvari koje nije mogao ni od kog drugog da čuje, a kada je dobio šta je želeo, ispostavilo se da je zaboravio na Novicu.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen

Nikad ne bih bio u žiriju kod Popovića

Zdravković je komentarisao i takmičenje "Zvezde Granda".

- Ja to ne gledam, zaista ne pratim. Ponekad uhvatim nekog kandidata ako mi se dopadne, odslušam i to je to - rekao je za Skandal, te naglasio da nikada ne bi bio član žirija kod Popovića:

- Ne, nikako! To je baš mnogo nezahvalno. To se odlučuje kako ćemo, ovako ćemo, onako ćemo. Sve je to šou, oni tako rade posao. Izađe preko njih neka pesma, ali nikad se ne izdvoji i to prosto nije za mene.

- Ja sam ispričao samo jedan deo i to onaj deo koji narodu nije poznat. To je Toma na ulici, Toma kod kuće... Svi smo mi drugačiji na ulici, kod kuće, u kafani... Takvog Tomu sam ja želeo da predstavim publici, a ne da ga šećerlemišem. On je bio autentičan i poseban, pa bi bilo glupo da ja tu nešto dodajem ili oduzimam. Nisam hteo da pričam ono što se o Tomi već znalo. Ispričao sam priču o svom bratu koju niko ne zna i mislim da će to ljudi želeti da vide na filmu- rekao je Novica.

Inače, Zdravković nije jedini kog je Bjelogrlić iskulirao u priči koju je ekranizovao o slavnom Tomi. Neke je čak potpuno zaobišao poput, koja o životu muzičke legende, prema rečima Tominog brata, najviše zna, pa se mnogi pitaju koliko će uopšte film o njegovom životu biti verodostojan.

RepublikaFoto: Printscreen

Lukas živi identično kao Toma, daleko bilo da završi kao on!

Brat pokojnog Tome ocenio je da su njegovom bratu po emociji među pevačima najsličniji nedavno preminuli Džej Ramadanovski, ali i Aca Lukas.

- Džej, Toma i Lukas su vrlo slični. Daleko bilo da se i Lukasu desi što i njima, ali mislim da on živi identično kao Toma. To su takve duše, to je jače od njih!

Inače, Zdravković primećuje da niko od mlađih kolega ne dolazi do izražaja uglavnom zbog toga što imitiraju legende kakve su, pored njegovog brata Tome, bili Tozovac, Džej i Šaulić.

- Lepa i Toma su se družili, išli su zajedno na turneje, ali oko toga što je Bjela nije konsultovao za seriju o Tomi ne znam nikakve detalje, nisam se s njom čuo tim povodom. Ona je jedina živa od tih poslednjih mohikanaca - zaključio je Novica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading