(FOTO) NATAŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE" KRILA JE MRAČNU TAJNU, A SADA JE ZANOSNA PLAVUŠA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA!

Autor:

Zabava

10.05.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslovenska glumica se potpuno promenila.

Foto: printscreen
Jugoslovenska glumica Gala Videnović

Gala Videnović Aleksić važi za jednu od najlepših jugoslovenskih glumica, a uloga Vesne iz filma "Jagode u grlu" ju je naročito proslavila. Iako je njen privatni život nepoznanica, pre nekoliko godina otkrila je tajnu sa snimanja. 

U pomenutom filmskom ostvarenju partner joj je bio Milan Štrljić, a jednom prilikom glumica je istakla da su joj intimne scene teško pale.

Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je Gala pre nekoliko godina i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Foto: printscreen
Gala Videnović danas

Glumica se pre par godina pojavila u sitkomu „Andrija i Anđelka“, gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog, a publika je pamti i iz „Žikine dinastija“ po ulozi Ruskinje Nataše. Celu bivšu Jugoslaviju naročito je fascinirala ulogom Ester u legendarnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading