UNUCI MILIĆA VUKAŠINOVIĆA ŽIVE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU! Nakon samoubistva ćerke, muzičar obilazi decu u Sarajevu!

Autor:

Zabava

10.05.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milić otkrio detalje koji su potresli naciju!

Foto: youtube.com/printscreen/PINKBHCompany
Milić Vukašinović o pokojnoj ćerki..

Milić Vukašinović je u intervjuu za sarajevske medije ispričao detalje o životu i smrti kćerke Maje, i otkrio da njena deca žive u domu i da ne može da ih dovede da budu sa njim. U kontaktu su i roker ih posećuje kada ode u Sarajevo, ali ne može da ih dovede kod sebe jer im je otac, koji je u teškoj situaciji, još uvek živ.

"Kada god odem u Sarajevo ja ih posetim. Smešteni su u Dečijem domu. Jako fini, dobri učenici i verujem da će postati pošteni ljudi", ispričao je on i dodao da nije lako da odvede decu svojoj kući.

"To ide malo teže, jer je njihov otac još živ, pa je pravno sve to jedna velika zavrzlama", zaključuje Milić.

Rokerova ćerka Maja Avdubegović izvršila je samoubistvo 2018. godine. On je njenu smrt teško podneo jer su bili veoma bliski.

Foto: youtube.com/PINKBHCompany

"Ćerka se rodila 1983. godine. Ja sam to slavio dva, tri dana po gradu, to su svi znali. Ja sam je izveo iz bolnice i odveo kući. Kupio sam tad prvu video-kameru, koštala je 16.000 maraka. Stalno sam je snimao, sve do rata, do njene devete godine. Bila je užasno razmažena, nije imala nagon za jelom uopšte, samo je vodu pila. Samo je vrištala kad bi morala da jede... Ja sam joj dao ime Maja, nismo znali koje ćemo ime i, kad sam je doneo, vidim ja spava i, kažem: „Mala Maja paja..." i tako je ostalo", rekao je on.

Maju su mučili lični demoni, zloupotreba supstanci i loše društvo.

"Jednom je htela i da se ubije, popila je bila punu šaku amfetamina, jedva su je spasli. Tad su je poslali i u ludnicu, tamo je neki napadao da je siluje. Sve je to pričala kada je izašla iz te bolnice i delovalo je kao da se skinula. Petnaest dana je tu ležala, tad smo živeli na Vidikovcu. Opisivala je sebe u tim stanjima, šta je sve doživljavala. Tražila je tada da ide na EXIT, ja sam joj kupio bio komplet karata, to je bila ogromna greška. U tom periodu bila je sama, više nije bila sa onim dečkom. Tad se spetljala sa nekim narkomanima, pa je otišla na Filmski festival u Sarajevu, muke su to bile. Onda se opet zaljubila u teškog narkomana, sa njim se venčala i dobila dvoje dece. Kad mi je rekla da je trudna i to još sa hepatitisom C, ja sam bio van sebe još dugo posle. Posle im je socijalni radnik uzeo decu", rekao je Milić, a prenosi Express.

Znao je da cela priča neće izaći na dobro i kaže da je "samo čekao" najteži telefonski poziv - da mu neko javi da je Maja pronađena mrtva.

"Ja sam bio spreman svakog časa da mi jave na telefon da mi je ćerka umrla. Svaki put kad bi zazvonio telefon, pomislio sam, evo ga, sad će da mi jave da se predozirala. Ona je pokušavala da se skine, ali, eto... Sahranio sam i oca i majku, brata, sestru, sina od brata, ali, ipak, ćerka je ćerka. To mi je bilo najbolnije u životu, jako smo nas dvoje bili prisni. Ali bio sam nekako pripremljen na to, dugo je trajalo. Jedanaest godina je trajala ta borba. Moja sadašnja supruga Suzana ju je zaposlila kod Branke Sovrlić na Baščaršiji, sve je bilo super i, posle neka tri meseca, opet se vratila... Branka joj je rekla da to ne valja ništa, odmah smo znali šta je. Ogromne su to cifre bile za lečenje, njoj majka ništa nije mogla da pomogne jer je bila nepokretna", reka je Milić, a prenosi Express.

Komentari (0)

Loading