ZORICA JE DOBILA ĆERKU SA POZNATIM FUDBALEROM! Pevačica je sportistu zavolela sa 18 godina, posvećivala mu sve pesme!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da je Zorica Brunclik imala nekoliko nesrećnih ljubavi dok se nije zavolela sa Miroljubom Kemišom, sa kojim je i danas u braku. Ona je najstariju ćerku dobila sa poznatim fudbalerom i o tome je retko pričala.

Foto: Prntscrin
Najstarija Zoričina ćerka Marija

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Kemiš već decenijama su u srećnom braku koji ništa ne može da uništi. Ipak, pre nego što je pronašla čoveka svog života, imala je nekoliko ljubavnih brodoloma.

Za Zoričinu ćerku Zlatu svi znaju, pevačica je često pominje i govori sve najlepše o njoj. Retki su trenuci kada govori tako i o svojoj najstarijoj ćerki Mariji koju je dobila sa samo 18 godina.

Jedno vreme o njoj se pisalo zbog navodnih problema koje je imala sa Zoricom koja joj je, kako se govorilo, branila da se viđa dečkom Nenadom Kuzmanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/goldies.fashion
Zoričinu ćerku Zlatu, za razliku od Marije zna cela javnost

O Mariji, kao i o njenom ocu se malo zna. Njen tata je Ahmed Ćelović iz Priboja, nekadašnji fudbaler Priboja, a kasnije i Rijeke. Ljubav između njega i Zorice desila se davne '77. godine. Priča se da su sve pesme koje je tada Zorica pevala bile posvećene baš Ahmedu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

10.05.2021 09:02

A koliko li je nezvaničnih brakova i veza imala? Ne zna im se broj.