(FOTO) BIKOVIĆEVA BIVŠA U VRELOJ POZI SA SPORTISTOM! Barbara pokazala glumcu čime raspolaže njen novi dečko!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Barbara Tatalović posle raskida sa glumcem Milošem Bikovićem uplovila je u vezu sa sportistom i ne libi se da svima pokaže sve njegove kvalitete.

Foto: Instagram/printscreen
Barbara Tatalović uživa pored sportiste

Nedavno je otkriveno da je mankenke Barbara Tatalović uplovila u vezu sa sportistom Igorom Davidovićem. Svi su komentarisali ogromnu promenu u njenom ponašanju u odnosu na period kada je bila u ljubavi sa glumcem Milošem Bikovićem.

Dok je tokom veze sa glumcem izbegavala da na društvenim mrežama deli pojedinosti iz njihove veze, sa ovim seksepilnim sportistom je skroz druga priča.

Barbara je od skrivanja intime otišla u skroz drugu krajnost, pa sada sa fanovima deli i najintimnije trenutke. Naime, ona je na Instagramu objavila selfi sa Igorom i to iz kupatila.

Foto: Instagram.com/barbaratatalovic
Barbara Tatalović sa novim dečkom

On je na, radost brojnih devojaka, bez majice te se ocrtava svaki njegov izvajani mišić. U pozadini se vidi mankenkena koja na sebi ima nešto nalik svilenoj spavaćici, te se može naslutiti  šta je usledilo pre ali i posle fotografisanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading