NEMA VESNA ZBOG ČEGA DA MI DAJE DRUGU ŠANSU! Đole Đogani progovorio o snimku, pa sve šokirao odgovorom!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se ne stišava bura oko snimka na kome se vidi kako se Đole Đogani ljubi sa saradnicom. Sada je rešio da javno progovori o tome.

Foto: youtube.com/pink.rs
Đole Đogani progovorio o prevari

Naime, od kako je objavljen snimak u "Paparaco lovu" na kojem se Đole Đogani u kolima ljubi sa poslovnom saradnicom, bura se ne stišava.

Denser i njegova supruga, pevačica Vesna Đogani sve do danas se nisu oglašavali o spornoj situaciji. Sada su mnoge iznenadili odgovorom, posebno Đole.

 Sve je Vesna rekla, šta ja drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u redu, nema ništa od toga i kraj. Ona ne sumnja u mene. Ona nema zašto da mi daje novu šansu - rekao je Đole u "Premijeri", pa dodao da li se čuo sa tom ženom sa kojom je usnimljen u kolima:

- Mi smo se odmah čuli i pitali šta se to dešava. Bilo je tog poljupca iz zahvalnosti, ništa više. Pomogao sam njenom bratu - zaključio je.

Pre Đoleta, Vesna je objasnila da je sve laž i da do prevare nije došlo, kao i da Đoletu u potpunosti veruje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading