GODINU DANA NISAM IMALA OD ČEGA DA ŽIVIM: Edita pričala o najtežem periodu, pa progovorila o OŽILJKU NA LICU!

Autor:

Zabava

08.05.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o najtežim trenucima u životu, o svojim počecima, ali i operaciji na licu koju je morala da izvrši.

RepublikaFoto: youtube.com/Nova.rs
Edita Aradinović progovorila o najtežem periodu u životu...

S obzirom na to da je Edita bila članica grupe "Ministarke" koju je veoma burno napustila, sada je progovorila o tome koliko joj je odlazak zapravo teško pao:

- Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim - govorila je Edita i nastavila:

- Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem - pričala je Edita.

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Izašla iz grupe, a onda se borila s nemaštinom... Edita

- Čega si se bojala? - pitala je voditeljka.

- Svega. Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godina dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično - zaključila je Edita u emisiji Kontra šou i tom prilikom priznala zbog čega je uklonila mladež iznad usne po kom je bila prepoznatljiva:

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Progovorila o uklanjanju mladeža...

- Prava istina je da više nije bio estetski za gledanje. Nije mi bio lep, nije mi se dopadao - rekla je Edita i otkrila da je tim zahvatom rizikovala:

- Rizikovala sam da nosim ožiljak, koji je opet lepši od mladeža na kojem rastu dlake. Verujte mi da sam vam lepša ovako - rekla je Edita Aradinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading