(VIDEO) JELENU KRUNIĆ PRED KAMERAMA OPERISAO DOKTOR "KASAPIN": Lažni lekar UŽIVO SEKAO MESO STARLETI!

Autor:

Zabava

08.05.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić nedavno se snimala dok je bila na intervenciji kod lažnog doktora Save Kneževića koji se izdavao za estetskog hirurga, dok je zapravo po zanimanju maser.

RepublikaFoto: youtube.com
Snimala dok je doktor Sava seče... Jelena Krunić i Knežević

Skandal oko lažnog lekara Save Kneževića, protiv kog žene danima podnose prijave da ih je unakazio, dobio je novi nastavak kada je otkriveno da su ga poznate ličnosti reklamirale.

Među onima koji su se podvrgavali Savinim tretmanima je i Jelena Krunić koja je kod njega došla zbog upaljenog dela na licu koji se inficirao zbog pirsinga.

Krunićeva je snimila čak i vlog o njemu u kom ga naziva "doktorom".

Jelena je prvo uradila pirsing na obrazima, ali stvar se iskomplikovala, došlo je do velikog otoka, infekcije i bolova, pa je otišla kod ,,doktora” Save da joj reši problem.

Foto: youtube.com
Lažni hirurg Sava Knežević

– Ovo je moj doktor. Spasavaj! – govorila je dok mu je pokazivala pirsinge na obrazima.

– To nije čep, to su apscesi sve, ovo moramo da isečemo , imaćeš i dva končića sa spoljne strane. Ovo je baš inficirano – odgovorio je uverljivo Sava, a na njegovu izjavu se nadovezala majka, koju je Jelena pozdravila sa: ,,Dobar dan, doktorka!” Cvećarka joj na to kaže: ,,Steži zube i zaleži.“

Na kraju, Krunićeva odlazi sa dva flastera na licu i gomilom lekova koje joj je prepisao kasapin Sava.

– Ne znam ni kako pričam, ne mogu da ispravim usnu, ali dobro, to je sve od anestezije. Iz gluposti sam sebi napravila problem, ali ovo će se sve rešiti, ne znam koliko šavova ovde imam. Ovo će biti vlog broj jedan vezano za mog doktora Savu, videćete dalje šta ćemo mi sve raditi kod njega, šta sve on nudi, kako inače čovek sve radi.

RepublikaFoto: youtube.com
Sve snimila...

- Nadam se da ste iz ovog videa nešto naučili, nemojte da idete da se pirsujete kod svakoga, niti da idete kod svakog doktora. Inače ne znam kako bi vam ovo neki doktor sredio, možda bi vam dao da pijete samo neke lekove, ali vam ne bi iščistio ovo kako valja, moralo je skroz meso koje je bilo pod čepom da se iseče – hvalila je Jelena nadrilekara, protiv koga su unakažene devojke predale dosta
krivičnih prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading