BAKI PRASETU DO 5 GODINA ROBIJE: Jutjuber falsifikovao vozačku dozvolu?!

Autor:

Zabava

08.05.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni jutjuber baka Prase čije je pravo ime Bogdan Ilić, navodno je, falsifikovao švajcarsku vozačku dozvolu zahvaljujući kojoj je jurcao po Beogradu u skupocenim automobilima "lamboržini" i "porše".

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Preti mu robija... Baka Prase

Rutinskom kontrolom utvrđeno je da je jutjuber nelegalno upravljao vozilima koja su registrovana u inostranstvu i čiji vlasnici ne žive u Srbiji, dok sam Bogdan ima stalno prebivalište ovde. Njemu je Uprava saobraćajne policije oduzela oba automobila zbog sumnje u carinski prekršaj i radi detaljnih policijskih provera. 

Baka Prasetu automobili i dalje nisu vraćeni, a on skoro svakog dana apeluje da se slučaj reši, prenosi "Kurir".  Međutim, Baka Prase je svestan da je napravio ozbiljan prekršaj, a s obzirom na to da automobili nisu njegovi, u problemu je i vlasnik firme koja mu je dala ta vozila da luduje po prestonici.

Foto: youtube.com
Baka pati za automobilima...

I dalje nije poznato da li će mu automobili uopšte biti vraćeni, a izvor blizak njemu otkriva, detaljnom istragom je utvrđeno da se radi o lažnim ispravama i policija može slučaj da prebaci na tužilaštvo. Ali ukoliko se utvrdi da je Baka svesno počinio krivično delo falsifikovanja dokumenata, preti mu od tri do pet godina zatvora. Prema rečima našeg sagovornika, Ilić je angažovao advokate koji rade na tome da ne završi iza rešetaka, nego da se sve reši plaćanjem određene novčane kazne.

A na ovu temu Bogdan Ilić nije odgovarao na pozive, a ni na poruke naše redakcije. Podsetimo, Iliću su pripadnici Žandarmerije najpre oduzeli "porše" pre više od dva meseca kad su ga zaustavili na Novom Beogradu, a krajem februara interventna jedinica policije zatekla je "lamborgini urus" nemačke registracije parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu koji je vozio Baka Prase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading