OTAC MU USKRATIO DŽEPARAC! Dara šutnula mladog dečka Tonija zbog novca?

Autor: Republika.rs

Zabava

07.05.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Dara Bubamara mesecima je bila u veoma uzbudljivoj vezi sa mladim Tonijem sa kojim je vreme provodila uglavnom na egzitičnim destinacijama, međutim, vezi je odjednom došao kraj.

Foto: instagram.com/printscreen
Dara i Toni uživali su punim plućima

Pevačica i njen 21 godinu mlađi dečko Toni odlično slagali, a naročito privlačili, čime se ona neretko hvalila. Mnoge je upravo zbog toga začudila informacija da su stavili tačku na vezu.

Dara nije nikada javno govorila o razlozima za raskid sa Tonijem, te su postojala brojna nagađanja. Sada je otkriveno da je tome kumovao upravo njegov otac koji je rešio da zavrne slavinu i uskrati mu novčana primanja.

 

 -Dara je pričala da ni sa jednim muškarcem do sada nije imala tako dobar se*s. Ona se pohvalila da sa Tonijem ima odnose svaki dan, i po sedam puta dnevno! Bila je ushićena kada je govorila o tome. Iskreno, nismo se čudili, retko smo je i viđali kad je bila s njim, jer su stalno bili na putovanjima – rekao je izvor za Objektiv i dodao da je, uprkos dobrim stranama, veza pukla, ali ne samo zbog ljubomore, kako se pisalo, nego i zbog Tonijevog oca.

-Tonijev tata je ozbiljan biznismen i sinu je uvek davao sve, ali mu se nije mešao u život, pa ni onda kada je počela veza s Darom. Mislio je da je to mladalačka zaljubljenost, ali kada mu je sin rekao da hoće da se oženi Darom, iako ni ona sama to nije htela, shvatio je da je vrag odneo šalu i rešio da zavrne slavinu. Naravno ne zauvek, jer on kao i svaki roditelj voli svoje dete najviše na svetu, jednostavno je hteo samo da spreči da ta veza preraste u nešto ozbiljnije. Verovao je da će Dara sama otići ako ne bude para, ali nije bilo baš tako, već je Toni zbog manjka novca i sukoba sa ocem, za šta je i ona znala, postajao sve nervozniji, što je uticalo i na nju, tako da je veza morala da pukne - završava izvor pomenutog medija.

 

 

Komentari (1)

Loading
Xxx

08.05.2021 05:50

Pa naravno,pametan covek. Mama mu moze biti. Mlad momak,ima sve u zivotu.. treba mu devojka njegovih godina. To je bila ljubav zbog interesa. Siguran sam da decko nije situiran,Dara ga nebi ni pogledala. I sta je to ,nego KLASICNA SPONZORUSA. BRAVO ZA NJEGOVOG OCA.