(FOTO) VESNA PREŠLA ĐOLETU PREKO PREVARE: Isplivao SNIMAK gde se vidi da se nije MNOGO POTRESLA!

Autor:

Zabava

07.05.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni par ipak ostao zajedno!

Foto: youtube.com/ Djogani
Nisu prekinuli odnos... Đole i Vesna Đogani

Prevara Đoleta Đoganija nezaobilazna je tema čitave javnosti, a još se očekuje reakcija njegove supruge Vesne. Nakon što su komšije rekle da je bio haos u kući, da se čula vika i galama i da su čak želeli da zovu policiju, Vesna je navodno rešila da oprosti prevaru. 

- Ona je takva, drugačije posmatra stvari od većine. Nije se mnogo potresla kad je videla snimak u kom se Đole ljubi sa drugom ženom - započinje izvor za Pink.rs, pa nastavlja:

Foto: youtube.com/printscreen
Vesna Đogani

- Vesna voli Đoleta, a kad god su dosad imali nekih problema uspeli su da iz svega izađu kao pobednici. Za nju ovo što je Đole uradio nije emotivna prevara. Bilo bi joj katastrofa da on gaji emocije prema toj ženi, ali je sigurna da to nije slučaj. Razgovarali su i rešili da nastave tamo gde su nakratko stali.

U prilog navedenom govori i objava Vesne na društvenim mrežama, u kojoj se vidi kako kuva u kuhinji, a dok joj je Đole u blizini.

Podsetimo, ni Vesna ni Đole se još nisu oglašavali na temu prevare, a nije poznato zašto ćute. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading