VESNA I ĐOLE NAPRAVILI HAOS U STANU: Tokom emitovanja emisije u kojoj se denser ljubi s drugom, izbila strašna SVAĐA!

Autor:

Zabava

07.05.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna i Đole Đogani po svemu sudeći imaju ozbiljnu bračnu krizu, a tokom snimka na kom se vidi kako nepoznata žena ljubi densera, između njegove supruge i njega izbila je strašna svađa.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Komšije tvrde da je svađa Đoganijevih bila strašna...

Javnost je šokirala informacija da je žena koja ljubi Đoleta u automobilu bliska i Vesni i njemu, što je potvrdila jedna njihova komšinica:

- Đole i ta žena, koja ne može ni da priđe Vesni i njenoj lepoti, poznaju se preko 20 godina. Koliko sam čula ona vodi neke Đoletove poslove. Neki čak pričaju i da im je bila menadžerka. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji. Viđali smo je da dolazi ovde u zgradu - ispričala je šokirana komšinica, dok druga potvrđuje:

- Dolazila je kod njih u stan, može majka da bude Vesni koliko je starija od nje. Kada smo ih videli u emisiji kako se ljube, ceo komšiluk je bio šokiran. To je glavna tema u zgradi. Jadna Vesna. Da li je moguće da ju je varao praktično na njene oči? I to sa ženom koju znaju godinama. Hrani pseto da te ujede. Sramota- istakla je za "Kurir" jedna žena koja živi u istoj zgradi u kojoj i Đoganijevi.

Foto: printscreen/paparazzolov
Žena koja ljubi Đoleta, Vesnina i njegova kućna prijateljica...

A kako tvrdi žena koja održava higijenu u njihovoj zgradi, tokom emitovanja emisije "Paparaco lov" u kojoj je sve i snimljeno, iz stana Vesne i Đoleta čula se strašna vika:

- Petoro komšija mi je od jutros reklo da je noćas bio haos u zgradi, neki su razmišljali da zovu policiju. Iz njihovog stana se čula vika i dreka, psovanje. To je bilo negde oko 11 uveče, baš kad je taj snimak Đoletove švaleracije bio prikazan na televiziji - dodala je ona. 

O svemu ovome Vesna Đogani nije želela da komentariše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading