KOD PEVAČA KRIZA, A KARLEUŠA U GARDEROBI OD 11.000 EVRA: U ovome je došla po vaučer od 3.000 dinara!

Autor:

Zabava

07.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša juče ujutru primila je dozu Fajzerove vakcine, a mediji su pomno pratili njen dolazak u ambulantu tržnog centra.

RepublikaFoto: Republika
Karleuša u papreno skupoj garderobi

Osim činjenice da je mnoge iznenadila odlukom da primi cepivo, s obzirom na to da je jedna od najpoznatijih antivaksera u Srbiji, mnogi su bili šokirani njenim stajlingom.

A ono što će mnoge još više iznenaditi jeste cena svega što je Karleuša danas nosila na sebi. Kako otkriva izvor blizak Jeleni, jakna koju je nosila košta skoro 6.000 evra:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kod nje krize nema...

- Na nogama je imala bele sandale versaće sa zlatnim lancima, koje koštaju 978 evra. Neobična jakna koju je nosila košta oko 6.000 evra, a potpisuje je modna kuća "Barberi", a primerak na njoj je unikatne izrade. Naočare su bile poznati luj viton, koje koštaju 997 evra. Bela torbica sa zlatnim lancem komad je botega veneta i košta neverovatnih 3.073 evra. Osim svega toga, na sebi je imala bedž podrške LGBT populacije, koja se zalaže za izglasavanje zakona o sklapanju istopolnih bračnih zajednica -otkriva izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading