OTKRIVENO KO JE ĐOLETOVA LJUBAVNICA: Već 20 godina se poznaju, a ono što ih vezuje ŠOKIRAĆE JAVNOST!

Autor: Republika

Zabava

06.05.2021

12:57

Otkriveno ko je žena sa kojom je prevario Vesnu!

e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Otkriveno ko je žena sa kojom vara suprugu!

Densera Đoleta Đoganija kamera emisije "Paparaco lov“ uhvatila je u trenutku dok je navodno u kolima razmenjivao nežnosti s nepoznatom ženskom osobom.

U pitanju je navodno žena koju Đole poznaje preko 20 godina.

- Njih dvoje se znaju preko 20 godina i ona vodi Đoletove poslove, tačnije sve što je vezano za njihovu muzičku grupu. Jedno je vreme radila dizajn za CD omote. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji - kaže izvor.

Oglasio se i Baki B3 koji tvrdi da je Đole porodičan čovek.

Ma meni je sve ovo smešno, znam da je Đole jako ozbiljan i porodičan čovek, a osoba sa kojom ga mediji povezuju je dugogodišnji porodični prijatelj - proučuje kratko Baki.

I dok javnost bruji o tome da li je Đole i Vesnu prevario kao što je prevario Slađu sa Vesnom, denser je odlučio da se ne oglašava ovim povodom.

Za to vreme, Đoletova prva supruga Slađa rekla je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog neverstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam videla svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić, a prenosi Blic.

Komentari (1)

Loading