NAMERNO MI JE RASTURILA BRAK, SVE JOJ SE VRATILO! Ovako je govorila ŽENA kojoj je Andreana Čekić preotela MUŽA

Autor: Republika.rs

Zabava

06.05.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je početkom godine i sama raskinula verodbu sa ovim čovekom

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, prntscreen
Ispovest žene koju je muž ostavio zbog pevačice

Veza pevačice Andreane Čekić i njenog, sada već bivšeg, verenika Marka Miloševića od samog početka ja turbulentna.

Naime, oni su u romansu uplovili iako je Marko bio oženjen, a zbog pevačice je napustio ženu i dete.


Nakon toga samo su nastavili da ređaju skandale, a neretko se pisalo o njihovim svađama i tučama. Posebno se prepričava situacija od pre dve godine kada je između njih došlo do okršaja u jednom restoranu u Budvi.

Andreana tada nije došla na unapred zakazan nastup, a o njihovim raskidima i pomirenjima neprestano se pisalo. Poslednji put su zajedno viđeni u decembru prošle godine na sahrani oca Darka Lazića, a pevačica je kasnije potvrdila to da su i definitivno raskinuli.

-Marko i ja nismo više zajedno. Raskinuli smo početkom godine – rekla je ona tada kratko.

Markova bivša žena Marina tada se oglasila i otkrila kako su joj Milošević i njegova ljubavnica uništili živvot.

-Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non-stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno… Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju – pričala je ona za Pink.rs.

-Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila vesti i videla – Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet – istakla je ona za pomenuti medij.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko

-Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: “Lepo ti stoji moj muž”, jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama… A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja. Ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje – naglasila je Marina.

-Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: “Šta je ovo?”, i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma… Ni u jednom trenutku nisam posumnjala – ispričala je Miloševićeva bivša žena.

-Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega… A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je k**ka, sve se vraća… Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna – zaključila je Marina za Pink.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

06.05.2021 09:52

Sve se vraća - sve se plaća.

Ivana87

06.05.2021 15:17

Koliko zene mogu biti pakosne. Sva sreca pa karma postoji.