ISPLIVALA ISTINA O SINU ĐANIJEVE SUPRUGE: Nikako ne želi folkerov novac, a evo i zašto!

Autor:

Zabava

06.05.2021

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivalo sve ono što se krilo!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slađa i Đani

Kako SCANDAL! saznaje, vanbračni sin Slađe Trajković odbija bilo kakvu vrstu pomoći od Đanija! On se čak i sa majkom retko čuje i nema nameru da to menja.

Slađu sin viđa jednom godišnje!

– Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

– Radi i živi u Americi, vredan je i sve sam sebi obezbeđuje. I sa Slađom se retko čuje, nema naviku da je zove. Jedino održava kontakt s braćom. Posebno se čuje sa Milošem koji je nedavno dobio dete. Mnogi inače šire priče kako će Slađa da prepiše vanbračnom sinu deo Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jeste tako, dečka to ne zanima. Ne želi ništa od Đanija, ali ga ceni i poštuje i nema ništa protiv njega – završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading