PRIZNAO: Ivan Ivanović hteo da ukrade Karleušine tange

Autor:

Zabava

06.05.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Ivan Ivanović Đus je u nedavnom intervijuu za tabloid Svet priznao da je svojevremeno hteo da ukrade tange Jelene Karleuše, i otkrio zbog čega je odustao od te ideje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

 

- Ja sam pre par godina imao izjavu da bi voelo da je upoznam. Nikada nisam sreo Jelenu u Beogradu za četvrt veka, i rekao sam da bi voelo da je dotaknem da vidim da postoji, i onda je sretnem na festivalu. Imamo dobar selfi. Prišao sam joj i rekao da je konačno srećem i da mi je drago. Bila je jaka priča 2003. godine - priča Đus za Svet i dodaje: 

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ivan Ivanović Đus

- U "BK saundu" Marko Krečković je bio urednik. Tada je Jelena objavila "Samo za tvoje oči". Pored nje bili su 187, CIA, Zdravko Čolić, i ja. Najjača ekipa. Marko je u kancelariji imao uramljene Jelenine tange. Pošto sam bio vreo reper u to vreme, ja sam hteo da ukradem taj ram, da udarim psihički na njega. Da ukradem te tange, ali mi je bilo truba. Da ne misli neko da sam sekusalni manijak - priznao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

06.05.2021 09:59

Samo hteo da ih proba.