(FOTO) ZAUVEK GOTOVO: Gastoz i Naida završili su svaki odnos!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz i Naida završili su jednom za svagda.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Gastoz i Naida završili su svoj odnos...

Bivši učesnik rijaliti šou programa "Parovi", Nenad Marinković Gastoz i fitnes instruktorka Naida Gadžo svojim ponašanjem na društvenim mrežama naveli su fanove da posumnjaju da su raskinuli veridbu.

Naime, i Gastoz i Naida obrisali su svoje zajedničke slike sa svojih Instagram profila, a u poslednje vreme su svakako kačili samo svoje fotografije, što je fanovima bilo čudno, ali niko nije odreagovao. Međutim danas je izašlo na videlo nešto što svima jasno stavlja do znanja da su oni stavili tačku na svoj odnos. Svi su primetili da se ovaj, verovatno bivši par, više ne prati na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki)

Postavlja se pitanje koliko će dugo njih dvoje moći jedno bez drugog, s obzirom da su se već jednom razilazili. 

Podsetimo, njih dvoje su se pre nekog vremena verili, a Gastoz je tom prilikom komentarisao da je Naida u roku od nekoliko minuta izgubila prsten koji joj je muzičar i bivši rijaliti učesnik dao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

04.05.2021 19:59

Da li je moguće da je za vas život Instagram. Gasttozz je za sve vas Kralj, dečko je za vas nedostižan a vi i dalje pratite Instagram i šta "fanovi" pišu! Zašto ga niste pitali,tako rade novinari.