Nenad Pagonis: Marija je nevaspitana i puna mržnje

Autor: D. L.

Zabava

25.11.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Nenad Pagonis našao na meti Marije Šerifović zbog prošlonedeljne imitacije kontroverzne Končite Vurst, kik-bokser je za Srpski telegraf priznao da ga je stav naše evrovizijske pobednice šokirao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Nenad Pagonis

On je istakao da ga se ne dotiču ničiji komentari jer je ostvarena ličnost, ali je iznenađen tolikom količinom ničim izazvane mržnje.

Ono što je Novak Đoković uradio u tenisu, ja sam uradio u boksu

- Zabole me šta ko ima za to da kaže. Ja sam uspešan sportista, ono što je Novak Đoković uradio u tenisu, ja sam uradio u boksu. Ne znam ni zašto se Jelena Karleuša našla uvređenom. Ja nemam loše mišljenje o njoj. Ja sam sportista od nacionalnog značaja, deset puta mi se svirala himna na svetskim prvenstvima, tako da me ne dotiče šta kaže jedna Jelena Karleuša ili Marija Šerifović. Mislim da JK živi u zabludi, a Marija kao Marija, verovatno je opet nezadovoljna sobom i puna mržnje, pa tako nevaspitano voli da pljuje i komentariše, ali ja se na to ne obazirem - rekao je Pagonis.

On će se ove nedelje naći u koži Lenija Kravica, a pored njega, jednu od najboljih maski poneće Edita Aradinović u imitaciji Majkla Džeksona. Specijalni gost u žiriju je Neda Arnerić, koja će uživati i ocenjivati i sve ostale takmičare šoua, koji je u nedelju uveče na programu TV Prva od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading