MILAN POPOVIĆ SE DEFINITIVNO SELI U ZAGREB: Severina će poludeti kada čuje kakvo je IMANJE KUPIO!

Autor:

Zabava

04.05.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić i dalje vodi sporove protiv Milana Popovića za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a sada će joj saznanje da je on kupio veliko imanje na kom će graditi kuću u njenoj blizini, verovatno teško pasti.

Foto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Milan Popović pazario imanje od skoro dva miliona evra...

Popović koji je do sada živeo na relaciji Beograd- Zagreb odlučio je da u budućnosti porodicu trajno nastani u Hrvatskoj gde je pazario skupoceno imanje što je i potvrdio:

- Budućnost nam je u Zagrebu. Tu gradimo život, stvaramo prijateljstva i budućnost - rekao je Milan. 

Popović je u januaru kupio zemlju na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Zagrebu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Budućnost svoje porodice vidi u Zagrebu...

- Istina je da sam se s porodicom odlučio da kupim zemljište na kojem ćemo napraviti novu porodičnu kuću. Postojeća nam je već malo tesna. Sinovi odrastaju i treba im sve više prostora, pa ćemo se, nadam se uskoro, preseliti u komotnije uslove - rekao je za "24 sata.hr" Popović.

Foto: e-stock/KOBRA
Ovo joj se neće dopasti...Severina

Već sledećeg meseca preneo je na sebe novo imanje od 3.000 metara kvadratnih, koje je platio 1.850.752 evra, platio porez sa kojim ga je zemljište koštalo neverovatnih 2.247.342 evra, te krenuo u akciju s arhitektima koji su angažovani na projektu kuće između Babonićeve i Horvatovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zaki

04.05.2021 21:30

Ovaj krmak? Ne razumem zasto se tako prelepa zena stalno vezukje za neke kretene? Zamisli pice sa takvom spodobom, pa nek je i za milion osamsto!??