RUSKA PLESAČICA SE ZBOG BIKOVIĆA SELI U BEOGRAD? Isplivali NOVI DETALJI veze!

Autor:

Zabava

04.05.2021

14:22

Otkriveni novi detalji ljubavne romanse Miloša Bikovića i Arina Vološine

Instagram/arinavoloshina , Tanjug/Zoran Žestić
Isplivali detalji susreta... Miloš Biković, Arina Vološina

Od kako se saznalo da je proslavljeni glumac Miloš Biković u vezi sa ruskom lepoticom Arinom Vološinom, detalji njihovog odnosa ne prestaju da pune naslovne strane.

Kako se navodi, Miloš Biković je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i sem što se u Rusiji piše o njegovim poslovnim uspesima, on uživa u nikad lepšem društvu. 

Iako bez potvrde o vezi glumca i plesačice, isplivali su detalji njihovog prvog susreta.

 

- Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je več godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u plesu- rekao je izvor i dodao: 

 

- Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu- ispričao je dobro obavešten izvor. 

Miloš Nadaždin
Oboje su popularni u Rusiji...

Inače, plesačicu na društvenim mrežama prate Bikovićeve kolege i prijatelji, a glumice Nina Janković i Jelisaveta Orašanin neretko joj udele komplimente.

Komentari (0)

Loading