VANBRAČNI SIN ĐANIJEVE SUPRUGE NEĆE OČUHOVE PARE, a s majkom se čuje jednom godišnje!

Autor: Republika

Zabava

04.05.2021

11:14

Bračni par Slađana i Radiša Trajković Đani imaju troje dece, dva sina i ćerku, a malo je poznato da pevačeva supruga ima i vanbračnog sina.

e-stock/S.Kostić
Slađa ima vanbračnog sina, ali se ne čuju često...

Slađin sin, kako piše "Scandal" živi u Americi i odbija svaku vrstu pomoći od majke i od očuha, a kako otkriva izvor Đani je lepo prihvatio Slađinog sina:

- Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan da mu pruža materijalnu sigurnost - ističe izvor blizak Trajkovićima i dodaje:

youtube.com/ RTV Pink Official
Slađin sin neće očuhov novac...

- Taj momak radi i živi u Americi, vredan je i sve sam sebi obezbeđuje. Sa Slađom se retko čuje, nema naviku d aje zove. Jedino održava kontakt s braćom. najčešće se čuje sa bratom Milošem koji je nedavno dobio dete. Inače, mnogi šire priče kako će Slađa da prepiše vanbračnom sinu deo Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jeste tako, dečka to ne zanima. ne želi ništa od đanija, ali ga ceni i poštuje i nema ništa protiv njega- završava izvor. 

Komentari (0)

Loading