Niko ne želi afere i skandale: LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA DOBIJA MOMENTALNI OTKAZ SA TELEVIZIJE?

Autor:

Zabava

04.05.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera sa fudbalerom koštaće je posla?

Foto: ST/Vladimir Lukić
Da li im se brak poljuljao? Duško Tošić i Jelena Karleuša

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je fudbaler i muž Jelene Karleuše, Duško Tošić imao kratku aferu sa poznatom voditeljkom, a koja pritom radi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Prema pisanju pojedinih medija, sve nacionalne televizije počele su da proveravaju svoje voditeljke, kako bi izbegle lošu reputaciju. Dok u svojim redovima traže navodnu "ljubavnicu", poznati bračni par Duško i Jelena ne odgovaraju na medijske pozive.

- Sve televizije kod kojih je moguće da radi sporna dama, digle su veliku frku. Ako se utvrdi da je priča istinita i ako se sazna ko je žena koja ludi za Duškom, momentalno će dobiti otkaz- kaže izvor za Scandal i dodaje:

- Naravno, svi su tu vest uzeli sa rezervom, jer je očigledno da Duško i Jelena imaju lep brak, ali kako niko ne želi afere i skandale, čak i ako je sporna dama samo jurila Duška, dobiće otkaz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koji bezobrazluk

04.05.2021 12:23

Doticna neka se svakako potrudi da joj gazde NAPISU U OTKAZU RAZLOG STO JE OTPUSTAJU, pa da ih lepo tuzi, dok im sve pare ne pokupi i obezbedi se za ceo zivot! Pazi, ONA treba da ispasta zato sto se muz tamo neke - koja je, uzgred, to debelo zasluzila svojim postupcima - ku**a!