KARLEUŠU UPOREDIO SA SATANISTIMA! Verski analitičar zgranut pevačicim ponašanjem za Uskrs!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.05.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša za sebe govori da je ateista, međutim, sa tim se ne bi složili verski analitičari koji na njeno izražavanje potpuno drugačije gledaju.

RepublikaFoto: youtube.comc/jk instagram
Injac smatra da Jelena Karleuša skrnavi praznike

Pevačica Jelena Karleuša za Uskrs se pohvalila dekoracijom svog doma i izazvala burne reakcije. Prvo je za sebe tvrdila da je ateista, a onda se na sam praznik potpuno razgolitila i obukla i više nego provokativno. 

Uoči Uskrsa, ona se prvo obukla u kostim seksi zečice, a na dan praznika u top koji liči na donji veš i suknju sa prorezom. Ona je na trpezi imala dekoraciju koja ne veliča praznik, nego nju.

O ovim pevačicinim potezima progovorio je i verski analitičar Željko Injac koji je oštro kritikovao njene poteze: 

Tu se gube suština i značaj tih praznika. To je njena provokacija. Ona nije otvoreni satanista, ali je ovo stvarno bezveze. Komercijalizacija verskih praznika uspela je na Zapadu, a pošto smo mi kalendarski odvojeni od zapadnih hrišćana, onda se to toliko ne odražava na pravoslavne. Ona, zapravo, prati trendove Zapada, ali to ne dotiče ljude ovde jer i dalje gledaju na naše praznike kao na nešto što je izdvojeno od ostatka zapadne hrišćanske kulture – rekao je Injac za "Objektiv".

 

 

Jelena je čak na trpezi imala jaja sa logom brenda ,,Luj Viton“, kao i 10 jaja sa cirkonima i jedno sa njenim inicijalima, koja je, kako kaže, namerno stavila u kartonsku kutiju za jaja.

Obična kartonska ambalaža je namerna da bi naglasila kontrast sa predivnim jajima… Fora, razumete? Nema potrebe da pravite drazivate na linč, dobri moji bogobojažljivi vernici – napisala je pevačica, kojoj je glavni akter dekoracija bio zec.

 

 

- Zec nije nikakav simbol Vaskrsa kod nas, pokušavaju u prodavnicama da se prodaju nekakvi zečevi, ali ne ide to baš nešto. Ljudima su i dalje ta trpeza za Vaskrs i crvena kuvana jaja simbol, a ne nekakav zec, ali ona tu pokušava da poentira na praznicima. Ovo je skaredno, blasfemično (bogohulno, prim. aut.) i provokativno – objasnio je Injac za pomenuti mediji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zora

03.05.2021 21:23

Bolesno opsednuta sobom.

svako radi šta ume

04.05.2021 00:25

to joj je reklama za glavni posao Nikad nije imala porodicu upravom smislu reči Nije imala gde da nauči i od koga .Šta zna to pokazuje i koristi alat za koji je naučila da je koristan.

Nikola

04.05.2021 07:26

JK jeste Satana (Sotona).