(VIDEO) OSTAVILA GA JE ZAUVEK DOK ON LUMPUJE SA PRIJATELJIMA: Darko gde ti je Marina?

Autor: Republika.rs

Zabava

03.05.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je definitivno ostavila Darka, zbog njegovog klinačkog ponašanja?!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marina ga je ostavila, međutim on ne izgleda kao da ga je to nešto mnogo pogodilo...

Darko Lazić od početka pandemije korona virusa ponaša se bahato i kao neko dete. Ne prestaje da ide na korona žurke i da time nervira svoju bivšu verenicu Marinu Gagić, sa kojom ima i sina, Alekseja.

Kako smo preneli danas, par se posvađao, nakon čega je Marina spakovala sebe i sina i otišla kod majke, ostavivši Darka zauvek:

- I pre nego što je počelo da se priča o tome da Darko ima neke veze sa Veljom Nevoljom, Marina je odlučila da ga ostavi. Nije se to desilo preko noći, skupilo joj se sve, a preko svega je prelazila zbog sina Alekseja. Međutim, ne može više. Pre nekih mesec dana ona i Darko su imali ozbiljnu svađu, nakon koje je ona uzela sina i otišla kod majke u Pećince. Išao je Darko tamo, pokušavao da razgovara sa njom, ali ona ne popušta. Kaže njegova majka Branka da misli da je definitivno kraj. Na instagramu se više ne prate, ni on nju, ni ona njega. Oni nisu venčani, tako da ne moraju da rešavaju nikakvu papirologiju. Marina ne želi da ga kažnjava preko sina, dete može da viđa uvek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedja Vujic II (@vujicpedja)

Međutim prema slikama koje je danas okačio Darkov prijatelj može se videti da Darko trenutno nema brige u životu, vrlo je veseo i raspoložen za dobar provod, očigledno u kafani, zbog čega ga mnogi idalje osuđuju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedja Vujic II (@vujicpedja)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading