OTKRIVENA TAJNA ČUVANA DECENIJAMA! Čuveni PEVAČ silovao devojku, Ljuba Zemunac preuzeo KRIVICU pa ležao u zatvoru zbog BORE!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.05.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru otkrio je estradnu tajnu koja je godinama čuvana. Naime, on je progovorio o pevaču silovatelju koji svoju kaznu nije nikada odslužio.

Foto: youtube.com/AlLu Co.
Ljuba Zemunac bio u zatvoru umesto pevača

Ljubomir Magaš poznatiji kao Ljuba Zemunac važio je za žestokog momka beogradskog asfatla. O njegovom životu i danas, tri decenije nakon njegovog ubistva, ispredaju se razne legende, ali i iznose do sada nepoznate činjenice.

Ljubi boravak iza zatvorskih rešetaka nije bio nepoznanica, a sada je otkriveno i zbog čega je drugi put bio u Centralnom zatvoru.

RepublikaFoto: youtube.com
Jordan otkrio Ljubinu tajnu

- Ljuba je iz "Spuža" doveden u "Centralni zatvor. Tad smo čuli da dolazi Ljuba Zemunac zbog silovanja. Ali kako su tada pričali nije silovao on nego Bora Spužić Kvaka, ali je Ljuba to preuzeo na sebe -rekao je Antonić u emisiji "Goli život".

RepublikaFoto: youtube.com
Bora Spužić Kvaka

O ovoj temi se nije javno govorilo, već je pevač maltene do zadnjeg dana pevao i snimao pesme.

Podsetimo, Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pevač. Objavio je više od 20 albuma, i oko 16 singlova. Učestvovao je na brojnim festivalima, a muzikom se bavio aktivno sve do 1996. godine. Naredne, 1997. doživeo je  moždani udar, oduzela mu se cela desna strana tela i moć govora.

Pevač je preminuo 2002. godine u Požarevcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

04.05.2021 07:35

Trenutno su u modi priče o raznim silovanjima poznatih ličnosti bilo da su silovani ili silovatelji. A čemu sve to, da bi se stekla popularnost pojedinih. Tako je bilo i sa nasiljem u porodici koju sad niko ne spominje.