ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE: Popularna voditeljka u ŽESTOKOJ AFERI zatrudnela pa uvalila dete našem POZNATOM GLUMCU!

Autor:

Zabava

05.05.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka mlađe generacije navatala glumca na tuđu bebu!

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs
Novi sočni tračevi svake nedelje..

Svakog nedelje Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

 Emocije su prštale na sve strane, objavljivali su slike po društvenim mrežama, prikazivavši svoju vezu u svakom momentu, dok su mnogi zavideli na ovako idiličnom odnosu.

Ove nedelje vam Alapača donosi toliko sočan trač da nećete uspeti da dođete do daha nakon ovog saznanja, zapitaćete se šta je zapravo istina od svega što vam se plasira!

 Jedna od danas najpopularnijih voditeljki na ovim prostorima, inače sad razvedena sa malim detetom, nekada je bila udata za poznatog glumca. Pre nego što je ušla u brak sa glumcem, imala je vatrenu aferu sa poznatim prestoničkim ugostiteljem, rodom iz bratske nam države, koji je u to vreme harao klubovima i splavovima.

Izrazito svetle kose, preplanulog mišićavog tela, lica kao Apolon, bio je pravi plejboj i svaka iole dobrostojeća dama je želela da završi u njegovom zagrljaju i da ga ćapi, ali on je želeo samo nju. U to vreme je pevala u lokalu koji je on držao i oborila ga sa nogu svojim vretenastim, vitkim telom i prirodnom lepotom bez trunke plastičnih operacija. Bila je to ljubav na prvi pogled, a strast je planula u trenutku. Emocije su prštale na sve strane, objavljivali su slike po društvenim mrežama prikazivavši svoju vezu u svakom momentu, dok su mnogi zavideli na ovako idiličnom odnosu.

U jednom momentu je sve puklo, voditeljka je viđena u društvu vremešnog glumca, sa kojim je vrlo brzo stupila u brak, sa detetom na putu. Mnogo se u to vreme spekulisalo po kuloarima da je to dete u stvari dete zgodnog ugostitelja, jer je bio dovoljan jedan pogled na slatko detence da bi se videlo na koga zapravo liči, te da mu glumac nije otac. Pričalo se da je ostavila veliku ljubav da bi postala zvezda, kao i da je on dugo patio za njom, pa je nakon toga uplovio u vezu sa poznatom manekenkom. Priča je dobila totalni drugačiji epilog, uspela je da se probije, ali je posle nekog vremena okončala i brak sa glumcem, pa se postavlja pitanje da li je sve to bilo vredno da se uništi jedna ljubav koja je mogla da potraje dugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Robi

05.05.2021 10:36

Da nije Nina Lečić? Pre braka je pevala u klubu Santo Domingo....