NIJE MI DAVAO PARE, KUPIO MI JE AUTO OD SAMO 10.000 EVRA: Dragana Mitar pokušala da OPRAVDA dečka!

Autor:

Zabava

03.05.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragana Mitar iznenadila izjavom

Foto: Instagram/printscreen
Dragana Mitar

Nekadašnja zadrugarka i bivša modelsica Dragana Mitar razvela se, u februaru, od bivšeg supruga, sa kojim nije ostala u dobrim odnosima. Iako iz tog braka ima sina Jovana, Dragana navodi da otac nema želju da viđa naslednika.  

Posle neuspelog braka, a potom i veze sa Edisom Fetićem koja se provlačila i kroz rijaliti, Dragana je našla novu ljubav, dečka Đorđa Gajića, s kojim se nedavno pomirila posle raskida.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ, facebook
Dragana Mitar, Siniša Dragutinović

- Ja sam Đorđa uvela u sav ovaj rijaliti. Raskidi su se desili upravo zbog tog pritiska fanova Zadruge, stalno spajanje mene sa nekim drugim. Govore da ja drugog volim, da ja sa Đorđem samo glumim. Šokirana sam bila tim prepiskama, ja svoj Instagram koristim samo zarad reklama.Prepiska mi nije poznata, jer ja nemam nijednu drugaricu kojoj se dečko zove Marko. Đorđe zna sve moje drugarice, zna da ne postoji Marko. Šifru mog Instagram profila imamo moj frizer i ja, on tvrdi da ništa nije primetio- rekla je Dragana. 

Iako je nedavno isplivala prepiska u kome se, navodno, žali na dečka jer joj ne pruža potrebno zadovoljstvo, Mitar je demantovala te navode.

Foto: instagram.com/djordjegajic_
Sadašnji dečko Đorđe Gajić...

- Prvo, ja se tako ne izražavam, drugo, što bih ja bila takva prema nekom ko je dobar prema meni? Taj dečko me je voleo, poštovao, krivo mi je što se ovo desilo. On koliko me poznaje, zna da ta prepiska nema veze sa mnom. U prepiskama piše da ja želim automobile, pare, stanove. On, niti mi je davao neke pare, jeste kupio mi je auto za rođendan koji košta 10.000 evra. Da sam neka sponzoruša, taj auto bi koštao 90.000. Ni u jednom trenutku ja njemu nisam ništa tražila, niti je on dužan meni bilo šta da plati. Da sam sve vreme tražila, ne bih živela u Beogradu, nego bih već sada bila sa nekim milijarderom- iskreno je odgovorila bivša modelsica.

Komentari (0)

Loading