ACO PEJOVIĆ O KUMSTVU SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ: Ljubav im je iz očiju izlazila, rekao sam GOTOVO, VODI!

Autor:

Zabava

02.05.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio kako je došlo do kumstva!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kumovi... Aleksandra Prijović i Aco Pejović

U uskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", između ostalog, gosti su bili i kumovi Aco Pejović i Aleksandra Prijović.

- Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu - pohvalila se Aleksandra.

Foto: printscreen/RTVPink
Kritikuju jedno drugo... Aleksandra Prijović i Aco Pejović

Tom prilikom, Pejović je otkrio kako je došlo do estradnog kumstva.

- Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu "Gotovo, vodi". Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum - rekao je Aco, te otkrio da ima 13 kumstava:

Foto: printscreen/RTVPink
Aleksandra Prijović i Aco Pejović...

- Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading