ZORICA BRUNCLIK OPLELA PO ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA: Ja sam rekla doviđenja!

Autor: Republika

Zabava

02.05.2021

21:59

Pevačica iskreno o napuštanju takmičenja.

youtube.com/printscreen
Zorica Brunclik

Nekadašnja članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorica Brunclik pre šest godina važila je za najveselijeg među njima. Pevačica je uporedila tadašnji žiri sa aktuelnim, o kome je imala mnogo toga da kaže. 

- Ovo je bio najkredibilniji žiri. ispred koga je bila čast da nastupiš. Svaki komentar dobijen od ovog sastava upućen kandidatu bio je sa poštovanjem, uvažavanjem i sa velikim obzirom- rekla je Brunclikova.

youtube.com/printscreen
Kaže za sebe da je bila najveseliji član žirija... Zorica Brunclik

Ona smatra da je ovaj šou učinila drugačijim.

- Ja sam živost i neku energiju unosila u taj projekat jer sam tako osećala. Kad je neko bio dobar, imala sam veliku potrebu da to i kažem- objašnjava narodna pevačica i otkriva da se najbolje slagala sa Acom Lukasom.

Kaže da joj je kao članici žirija najbitnije bilo to odakle dolaze takmičari.

youtube.com/printscreen
Zorica Brunclik

- Da li imaju ta deca imaju šta da obuku, da li su imali za autobus da dođu? Oni su imali želju da izađu iz tog nekog svog života. Ja sam neko ko je na prvo takmičenje otišla u gumenim čizmama u julu mesecu, crne gumene čizme do ovde, koje mi je mama namazala zejtinom. Ja sam toliku želju imala da izađem iz te sirotinje i toliko sam volela da pevam, pretpostavljam da 98 odsto kandidata ima tu istu želju i da ih više od polovine dolazi sa pričom sličnoj mojoj. I sad ja treba da kažem nekoj tananaoj duši, ti nisi obučena za scenu. Smatrala sam da nije ok da tako uradim, moje kolege se smatra da znaju i da se razumeju... Ja sam rekla doviđenja- navela je ona za Kurir televiziju.

Komentari (0)

Loading