DALA JE 10.000 MARAKA, A ONI SU JE ZABORAVILI: Zorica Brunclink o nepravi koja je idalje boli!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.05.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik posle mnogo godina idalje pati zbog ovoga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zoricu ovo još uvek boli...

Zorica Brunclik gostovala je u večerašnjem izdanju emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji, i tom prilikom otkrila je da nije ispoštovana do kraja zbog donacija koje je svojevremeno pružila Jugoslovenskom dramskom pozorištu i GAK "Narodni front". 

- Kada je izgorelo Jugoslovensko dramsko pozorište, kada je Ljuba Tadić izašao da svako ko voli pozorište da se odazove pomoći da bi se što pre obnovilo, ja sam se dogovorila tada sa direktorom PGP-a, u zavisnosti od donacije je trebalo da bude stolica sa pločicom, ne verujem da bi stajala prazna- rekla je Zorica i nastavila: 

- U međuvremenu sam to saznala kad je moja uplata od 10.000 maraka stigla u JDP, PGP je prebacio novac, napravili smo konferenciju za štampu, Ćirilov je bio upravnik pozorišta, tad sam mu dala peti primerak. Posle toga se vlast promenila, upravnik je bio Branko Cvejić za otvaranje, nisam dobila ni poziv za otvaranje, a nisam  ni sigurna da pločice ima na toj stolici. Niko se nije setio da me pozove. Očekujem, mislim da će se neko zainteresovati i saznati da li toga ima tamo, neka me pozovu sad. Tako su i iz Fronta skinuli pločicu sa inkubatora, kad se vlast promenila, ali nije ni bitno, važno je zbog čega je to urađeno.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading