(FOTO) LAZUKIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Razveo se od Nataše, oženio plesačicu i PUSTIO KOSU!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić javnosti je postao poznat po braku sa pevačicom Natašom Bekvalac, a potom i ljubavi sa njenom sugrađankom Slađanom Ivanišević. Mnogi će se šokirati kada budu videli kako sada izgleda.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Luka je tokom ljubavi sa Natašom Bekvalac potpuno drugačije izgledao

Luka je bio jedan od poželjnijih muškaraca, te ga je na početku ljubavi i Nataša Bekvalac opisivala maltene kao Apolona.

Nakon burnog razlaza od popularne pevačice, Lazukić se na neko vreme povukao iz medija. Tako je bilo sve dok se nije saznalo za njegovu vezu sa plesačicom Slađanom Ivanišević, sa kojom je dobio i dete.

Ona njihovu vezu nije skrivala, čak ni zbog toga što je okarakterisan i kao nasilnik, zbog čega se sudio sa Bekvalčevom.

RepublikaFoto: printscreen
Nakon Nataše, Luka je zaveo Slađanu

Slađana je sada objavila i fotografije sa prvomajksih prazničkih trenutaka, a na  njima je i Luka koga niko nije prepoznao.

Lazukić je potpuno promenio imidž, zapustio se, a kosu je raspustio.  Sada nije ni bleda senka onog zavodljivog frajera kakvog je javnost upoznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Juuuu

02.05.2021 11:04

Vidi se da je opušten i srećan. Uz onu blajhušu morao je da fura imidž kakav njoj paše...