USKRŠNJI INTERVJU DŽIDŽE STOJKOVIĆ: Ćerka Bosanca otkrila s kim provodi praznik, sve o bračnim ponudama ali i ko joj najviše NEDOSTAJE!

Autor: Vanja Pejić

Zabava

02.05.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica kaže da praznike svake godine dočekuje u istom okruženju, da uvek ima vremena za spremanje trpeze, ali i da joj posebno nedostaju lapsusi na bini.

Foto: Republika.rs
Aleksandra Stojković "Džidža"

Pevačica i ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra ove godine Uskrs proslavlja u krugu porodice, a s obzirom na i dalje aktuelno stanje pandemije i nemogućnosti okupljanja većeg broja ljudi. 

Popularna "Džidža" za Republiku.rs otkrila je da će praznik dočekati uz porodični ručak i sa prijateljima, te istakla da li je ove godine lično farbala jaja, s obzirom na višak vremena kojeg je imala. 

- Da, ove godine sam ih ja farbala, imam vremena naravno za to uvek.

Koje metode koristite za ukrašavanje, i da li voliš da eksperimentišeš u tome?

Foto: Republika.rs
Lično farbala jaja...

- Pa metodi su uglavnom starinski. Izolir traka, ukrašavanje, deteline, cvetovi, listovi, lučevina isključivo. Ništa što je veštački se ne koristi. 

Kako si do sada provodila Uskrs?

- Pa svake godine je isto, porodica i prijatelji. Nekad se možda i radilo, ali uglavnom se izbegavalo. 

Da li se poštuju običaji i kako izgleda doček Uskrsa kod vas?

- Naravno, uglavnom se pridržavamo. Tucanje jajima je nezaobilazno, čestitanje, odnošenje jaja na poklon.

Aleksandra se prisetila i kako je kao dete dočekivala najradosnije praznike, ali i istakla ko joj u tim trenucima posebno nedostaje.

- Pa Uskrs kako se ja sećam se uvek čekao kod kuće, a u goste su nam dolazili babe i dede. Eto moram da kažem da su to jedine figure koje mi istinski nedostaju svaki dan, a ne samo kada su praznici u pitanju. 

S obzirom da je Bosanac trenutno van Srbije, pitali smo je da li će ove godine Uskrs proći bez njega?

Foto: Republika.rs
Svake godine ispoštuje običaje... Aleksandra Stojković "Džidža"

- Pa još uvek čekamo da vidimo šta će biti, možda se i pojavi- odgovorila je sa osmehom.

Pevačica je otkrila i da li je ranije zakazivala nastupe za pomenute praznike, kao i na čemu je najviše radila ovaj period.

- Desilo se za Božić da pevam, ali Uskrs uglavnom nisam radila. Nisam želela, jer je Veliki petak najtužniji hrišćanski praznik i mislim da nije prikladno raditi na taj dan. Samim tim, kad ne pevam za Veliki petak, odlučim i da ne radim za Uskrs- rekla je Aleksandra, pa dodala:

- Nedostaju mi nastupi, zbog putovanja i publike najviše, i uželela sam se onog osećaja kad zaboravim tekst na bini (haha). Nadam se da će uskoro ovo proći. Radila sam više na sebi, ali mislim da će se uskoro raditi i na pesmama.

Osvrnuli smo se i na Dragana, pa je upitali kakve savete od njega najčešće dobija.

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra i Dragan Stojković Bosanac...

- Od Dragana uvek savete tražim vezano za bilo šta u životu. Mi se bukvalno konsultujemo oko moje frizure. On je pravi otac, u sve se meša- istakla je pevačica.

U porodici Stojković često su se znali našaliti na Aleksandrin račun kada je ljubav u pitanju, a poznato je i da Bosanac potajno priželjkuje unuče. Pevačica nam je sada otkrila da li su bračne ponude i dalje aktuelne.

- Bračnih ponuda uvek ima, samo je bitno ko je pravi- završila je Džidža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading