Estrada se nadmetala za sve pare: Poznati jajima odmeravali snage!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

02.05.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović pobedila Acu Pejovića, a on odmah zatražio revanš.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Aleksandra Prijović i Aco Pejović

Najradosniji praznik Vaskrs obeležen je i u estradnim krugovima, pa su tako pevači tokom gostovanja u raznim emisijama odmerili snage u kucanju jajima. Kolege i kumovi Aleksandra Prijović i Aco Pejović   tucali su se pre jedne emisije u kojoj su gostovali, pa su pozirali okupljenim fotografima. Aleksandra je kuma pobedila, pa ga je potom zadirkivala, ali se Pejović nije ljutio, već je tražio revanš.

- Uvek u našem domu imamo turnir kad je kucanje jajima u pitanju. Svakome je naravno drago kad pobedi, ali bitno je da se svi dobro zabavimo i nasmejemo. Porodica mi je velika i svakako da smo tokom celog dana svi zajedno, ru~amo, pevamo i uživamo - rekla je Prijovićka za Srpski telegraf, a njen kum se nadovezao:

Kuma je kuma pobedila nekoliko puta, ali se on nije ljutio jer je tražio revanš

 

- Nikada se nisam ljutio kad mi neko slupa jaje. Raduje me sama činjenica da sam za najradosniji praznik s decom i najmilijima i da svi zajedno delimo ljubav. Radujem se prazniku isto kao što sam to radio i kad sam bio dete - rekao je Pejović.

Pevačica Vera Matović kaže za naš list da je uvek Vaskrs obeležavala onako kako su je naučili preci i roditelji.

- Tradicija ostaje u srcu i duši. Isto slavim Vaskrs kao što je moja porodica davno kad sam bila dete. Petkom farbam jaja, subota se preskače, pa se nedeljom kucamo. Nikada nisam varala s drvenim jajima. Kucali smo se s jajima koje smo unapred pripremili - kaže pevačica koja je pobedila kolegu Acu Ilića nekoliko puta dok su se nadmetali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading