(FOTO) FUDBALERI IMAJU NAJLEPŠE ŽENE: Bambi će morati da plati 10 MILIONA EVRA ako je ostavi!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.04.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene fudbalera su najlepše, a neke od njih najviše i koštaju.

RepublikaFoto: printscreen
Fudbaleri imaju jako lepe žene...

Većina slavnih fudbalera pod rukom vodi najlepše svetske lepotice, ništa manje nismo očekivali ni od domaćih fudbalera. Filip Đorđević, Zoran Tošić Bambi, Aleksandar Mitrović, Luka Jović i Nemanja Matić u vezama su sa najlepšim ženama sa ovih prostora.

Supruga Filipa Đorđevića, manekenka Jovana Švonja, važi za lepoticu koja svima oduzima dah. Zbog zanosnih oblina i izvajane figure Jovanu mnogi smatraju za jednu od najlepših devojaka sa naših prostora, a ništa manje nije oštra na jeziku, te za one koji joj upućuju negativne komentare uvek ima spreman odgovor. Pričalo se da je manekenka pokušala da izvrši samo ubistvo skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu, kada se 2010. godine posvađala sa bivšim dečkom. Ona je ovakve navode demantovala objašnjenjem da na tako nešto nikada nije ni pomislila, te da je to bila jedna obična nasreća.  Ova nesreća praćena je drugom, naime, Švonja je na snimanju jednog spota upala u vrelo čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako prenosi "Blic", nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

 

 

Fudbalera Zoran Bambi Tošić u vezi je sa Jovanom Gajić,  koja takođe važi za jednu od najlepših žena fudbalera. Oni su potpisali veoma interesantan predbračni ugovor, da u slučaju razlaza Bambi Jovani isplati 10 miliona evra.

 

 

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović već dugo je u ljubavi sa atraktivnom Kristinom Janjić sa kojom će uskoro stati na “ludi kamen”. Aleksandar je sa Kristinom već dugo godina u vanbračnoj zajednici, imaju i dvoje dece, a zanosna lepotica često skreće poglede zbog svog savršenog izgleda. Čini se kao da je Kristina smirila svog budućeg supruga, pa on pravi manje problema na terenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

 

Sofija Milošević odavno je poznata javnosti kao jedna od najatraktivnijih manekenki, međutim od kada je uplovila u vezu sa Lukom Jovićem, sa kojim je kako navodi često, prvo bila iskren prijatelj, postala je još intrigatnija za javnost. Plavokosa lepotica oduvek privlači pažnju svojim izgledom, a nedavno je uplovila i u preduzetničke vode, te počela da kreira haljine. Iako se porodila prošle godine, Sofija je ubrzo vratila devojačku liniju, te svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Supruga Nemanje Matića, Aleksandra, koja važi za pravu lepoticu zbog potpuno prirodnog izgleda, svojom harizmom ostavalja sve bez daha gde god da se pojavi. Njihova emotivna priča počela je još dok fudbaler nije bio poznat, a sve do danas uživaju u ljubavi koja je svakim danom sve snažnija. Zajedno imaju troje dece, a upoznali su se sada već davne 2009. godine, kada je zgodna Aleksandra imala samo 17 godina. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading