PRONAĐEN NA PODU U STUDIJU: Otkriveno kako je preminuo kompozitor, a pre samo nekoliko meseci objavio sliku sa Đoletom Balaševićem!

Autor:

Zabava

29.04.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor i pijanista Aleksandar Banjac preminuo je iznenada u 45. godini o čemu su javnost obavestile njegove kolege i prijatelji.

RepublikaFoto: youtube.com/Kanal M RTV
Preminuo u svom studiju... Aleksandar Banjac

Aleksandar, koji je sarađivao sa skoro svim muzičarima u Srbiji, poput Zdravka Čolića i Đorđa Balaševića, iznenada je preminuo, a i dalje je nepoznat uizrok. Ipak, izvor blizak njemu otkrio je da se sve dogodilo u sekundi i da su ga pronašli na podu u njegovom studiju:

- Samo ga je preseklo - rekao je izvor blizak kompozitoru.

Vest o njegovoj smrti saopštile su kolege koje se od ovog muzičara opraštaju na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com
Preminuo iznenada...

Od njega su se oprostili najpre Nenad Knežević Knez, Nikola Rokvić, Nataša Bekvalac, pa čak i Vesna Dedić čiji je bio gost u emisiji. 

Željko Joksimović, takođe, se poslednji put oprostio od Banjca:

- Stari, beskrajno ćeš nedostajati. Putuj sa anđelima - napisao je Joksimović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Posebnu pažnju na Aleksandrovom profilu na Instagramu, privukla je fotografija sa Đorđem Balaševićem koja je nastala krajem prošle godine. 

 

 

Podsetimo, Banjac je rođen 22. decembra 1976. godine u Ćupriji. Veliki talenat i interesovanje za klavijature je iskazao u osnovnoj školi. Srednju muzičku školu "Isidor Bajić" završio je u Novom Sadu, a potom je upisao Akademiju umetnosti, muzički odsek Kompozicije u klasi Milana Mihajlovića i Slavka Šuklara.

Svirao je sa mnogim domaćim zvezdama i ostavrio značajan uspeh u muzičkom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading